Έγκυος η πρώην σύντροφος του Zverev!

 
Alexander Zverev & Brenda Patea
Alexander Zverev & Brenda Patea
tennisnews team Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 14:54

H πρώην σύντροφος του Alexander Zverev και μοντέλο, Brenda Patea, ανακοίνωσε πως είναι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της με το παιδί του Γερμανού τενίστα, αλλά δε θέλει να μοιραστεί την κηδεμονία του μαζί του.

"Είμαι 20 εβδομάδων έγκυος και περιμένω το παιδί του Alex", είπε η Patea στο περιοδικό Gala, όπως μεταφέρθηκε και από τη γερμανική Bild. Ωστόσο, το νεαρό μοντέλο από τη Γερμανία - με καταγωγή από τη Ρουμανία - είπε και πως δεν έχει επαφές πλέον με τον Zverev, ούτε σκοπεύει να μοιραστεί την κηδεμονία του παιδιού τους!

"Αυτό είναι εκτός τραπεζιού!" απάντησε κατηγορηματικά σ' αυτή την ερώτηση. "Το παιδί δεν ήταν κάτι που είχαμε προγραμματίσει, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μεγαλώσει σε ένα υγιές και αρμονικό περιβάλλον. Είμαι στην προνομιούχα θέση να μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί."

Η Patea και ο Zverev ήταν ζευγάρι για περίπου ένα χρόνο και χώρισαν τον Αύγουστο. Όπως είπε, ήθελαν διαφορετικά πράγματα στις ζωές τους: "Ήμασταν σε κρίση πριν χωρίσουμε, γιατί θέλαμε διαφορετικά πράγματα για τις ζωές μας. Όποιος ζει μαζί με έναν αθλητή θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις."

Στα γερμανικά media η συνέντευξη της Patea έχει προκαλέσει σάλο, ενώ προφανώς κάνει και το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο. Δεν υπάρχει ακόμα πάντως κάποια τοποθέτηση από τον Zverev, που τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν στην Κολωνία και κατέκτησε δυο συνεχόμενους τίτλους στα τουρνουά Bett1Hulks Indoors.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots