Το ίδρυμα του Κύργιου αποκτά εγκαταστάσεις (pics)

 
Το ίδρυμα του Κύργιου αποκτά εγκαταστάσεις (pics)
Το ίδρυμα του Κύργιου αποκτά εγκαταστάσεις (pics) Facebook | Nick Kyrgios (@nkyrgios)
tennisnews team Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:22

Όπως ανακοίνωσε ο Νικ Κύργιος, το ίδρυμά του, Nick Kyrgios Foundation, θα αποκτήσει στο προσεχές μέλλον τις πρώτες του αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς το πρότζεκτ πήρε έγκριση για χρηματοδότηση.

"Κι έτσι απλά, έχουμε επίσημα τη δέσμευση από το ACT Labor, του Andrew Barr (ACT Chief Minister) και της Yvette Berry, για χρηματοδότηση του ACT Tennis Australia ώστε να δημιουργηθούν οι εγκαταστάσεις στο Gungahlin, που θα είναι το σπιτικό και η πρώτη φυσική παρουσία του NK Foundation - Giving Dreams A Sporting Chance, στο σπίτι μας, στην Καμπέρα!" ανακοίνωσε ο Κύργιος.

"Για όλες τις οικογένειες στην περιοχή του Gungahlin, οι εγκαταστάσεις αυτές θα καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για γήπεδα τένις στην περιοχή. Οι νέοι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, θα ενθαρυνθούν να έρθουν και να συμμετέχουν στα προπονητικά προγράμματα που θα προσφέρουμε. Αυτή είναι η αρχή για κάτι υπέροχο!"

To NK Foundation δημιουργήθηκε πριν από 3 χρόνια από τον Νικ Κύργιο, με τη στήριξη της οικογένειάς του, με στόχο να δημιουργήσει ευκαιρίες σε παιδιά σε όλη την Αυστραλία, να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Φωτογραφία: Facebook | Nick Kyrgios (@nkyrgios)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots