"GRAPHENE 360+ SPEED" οι νέες ρακέτες από την Head (pics)

 
"GRAPHENE 360+ SPEED" οι νέες ρακέτες από την Head (pics)
"GRAPHENE 360+ SPEED" οι νέες ρακέτες από την Head (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 10:47

Όταν το παιχνίδι σας είναι γρήγορο, χρειάζεστε μια ρακέτα που μπορεί να συμβαδίσει: Η HEAD εγκαινιάζει τη νέα σειρά ρακέτας GRAPHENE 360+ SPEED, σχεδιασμένη για παίκτες που αναζητούν βελτιστοποιημένο έλεγχο, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα είναι το παιχνίδι.

Προτεινόμενη από τον Novak Djokovic, η νέα σειρά ρακέτας GRAPHENE 360+ SPEED έρχεται με μια σειρά καινοτόμων τεχνολογιών όπως η νέα τεχνολογία Graphene 360+ με καινοτόμα spiralfibers για βελτιωμένη ευκαμψία και καθαρή αίσθηση κρούσης. Η ρακέτα παίρνει την ταχύτητά της από τη δυναμική κατασκευή πλαισίου, ενώ ο ισχυρός άξονας της παρέχει στη ρακέτα επιπλέον σταθερότητα και έναν συμπαγή ήχο και αίσθηση. Η νέα σειρά SPEED διαθέτει επίσης ένα σούπερ ενεργό πλαίσιο χορδών με μεγάλες διασταυρώσεις για πρόσθετη ισχύ και περιστροφή.

 

Η σειρά GRAPHENE 360+ SPEED ενσωματώνει επίσης ένα νέο σχέδιο που χαρακτηρίζει έναν τολμηρό ασύμμετρο συνδυασμό ματ και γυαλιστερό λευκό και γυαλιστερό μαύρο. Η νέα αισθητική σχεδίασης είναι επίσης διαδεδομένη στη συλλογή σάκων SPEED για μια συναρπαστική εμφάνιση στο γήπεδο.

Διατίθεται σε έξι διαφορετικά μοντέλα (PRO, MP, MP LITE, S, LITE, PWR) για να ταιριάζει σε κάθε ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού και προτιμήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για την GRAPHENE 360+ SPEED, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της HEAD.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε:
head.com/tennis
facebook.com/headtennis
twitter.com/head_tennis
instagram.com/headtennis_official

Ελληνική αντιπροσωπεία HEAD ΑΦΟΙ ΙΩΝΑΣ
12ο Χλμ. Αθηνών - Λαμίας & Βαλαωρίτου.
Μεταμόρφωση 14452
τηλ: 210 2844-484
ionas.gr/head

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots