Δρομολόγια Τουρκία - Ελλάδα

 
Δρομολόγια Τουρκία - Ελλάδα
Δρομολόγια Τουρκία - Ελλάδα
tennisnews team Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010 - 0:35

Για χαρά σε όλους τους φίλους του tennisnews.gr, σας καλωσορίζω στη σελίδα μου, που από σήμερα θα μοιράζομαι όσο συχνότερα γίνεται, εμπειρίες μου, τα αποτελέσματά μου και γενικότερα οτι αξιοσημείωτο συμβαίνει στο χώρο.

Θέλω να ευχαριστήσω την Nike Ηellas και την Wilson για τον εξοπλισμό που μου παρέχουν, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, την ομοσπονδία του τένις και τον Νίκο Πατσέα (PATSEAS Master of Jewellery & Watches) για την πολύτιμη στήριξη του. Ακόμα τους γονείς μου για την ηθική υποστήριξη, τους φίλους και την κοπέλα μου που με ανέχονται...

Φέτος το προγραμμά μου ξεκίνησε τον Φεβρουάριο στο το Eilat του Ισραήλ με δύο Futures, οπου ξεκίνησα λίγο μουδιασμένα και εχασα στον πρωτο γύρο.

Έπειτα ταξίδεψα στην Antalya της Τουρκίας για δύο τουρνουά Futures παρέα με τον Θοδωρή Αγγελίνο. Στο πρώτο έχασα στο δεύτερο γύρο ενώ στο διπλό με τον Θοδωρή φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στην Αθήνα για το Intersport Tennis Open στον όμιλο Αθηνών.

Στο ΙΤΟ έπαιξα με μεγάλη μου χαρά μιας και ηταν στην Αθήνα και μαλιστα στον ομιλο μου (Ο.Α. Αθηνων). Το επόμενο τουρνουά μου θα είναι για δεύτερη φορά φέτος στην Τουρκία και συγκεκριμενα στην Αττάλεια και πάλι όπου θα παίξω άνα τουρνουά της σειράς Futures 10000$ και μετα επιστροφή και πάλι στην Αθηνα.

Στην αρχή της χρονιάς τα τουρνουά δεν είναι πολλά και γι' αυτό είναι και πιο δύσκολα. Το καλό είναι οτι δεν έχω να υπερασπιστώ πόντους για τους επόμενους 2-3 μήνες που σημαίνει οτί έχω μια καλή ευκαιρία να βελτιώσω ακόμα περισσότερο την κατάταξή μου.

Σας χαιρετω εως την επόμενη φορά!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots