Με φόρα από την Κίνα

 
Άννα Γερασίμου
Άννα Γερασίμου Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010 - 11:51

Γεια σας,

σας καλωσορίζω στο blog μου,το οποίο φιλοξενείται από το tennisnews,στο οποίο θα σας ενημερώνω για την πορεία  και τα νέα μου.Οι αγώνες μου φέτος ξεκίνησαν από την Κίνα,όπου συμμετείχα τις πρώτες δύο βδομάδες του Ιανουαρίου σε ένα τουρνουά $50 000 κι ένα $25 000.Τα πρώτα δείγματα της δουλειάς μουστην προετοιμασία του Δεκεμβρίου φάνηκαν γρήγορα.Το αποτέλεσμα ήταν ένας προημιτελικός στο $50Κ και τελικός στο $25Κ, με συνέπεια τη βελτίωση της καταταξής μου κατά 40 θέσεις περίπου.


Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι βρίσκομαι σε μια μεταβατική περίοδο,λόγω αλλαγής προπονητή. Από τον περασμένο Οκτώβριο δουλεύω με τον Παϊπέτη Άκη και πλέον έχω έναν προπονητή που αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντά του, ταξιδεύοντας μαζί μου όλο το χρόνο.Έτσι στο team που με υποστηρίζει προστέθηκε το σημαντικότερο κομμάτι. Με κοινή συνενέση, αποφασίσαμε να συνεχίσω την προετοιμασία μου για δύο ακόμη βδομάδες στην Κίνα.


Anna Gerasimou

Στη συνέχεια,μετά από ένα μήνα στη μουντή Κίνα, ήρθα στην ηλιόλουστη Pattaya της Ταϋλάνδης για να συμμετάσχω σ ' ένα τουρνουά μεγαλύτερης δυναμικής, συνολικής αξίας $220 000.Τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά.Πέρασα με σχετική ευκολία τα προκριματικά αλλά σταμάτησα στον πρώτο γύρο του main draw από τη γερμανίδα Goerges no 67 στον κόσμο.Θα έλεγα πως η έλλειψη τέτοιων αγώνων ήταν εμφανής σε κάποια σημεία του αγώνα και μου στέρησαν τη νίκη, παρ'όλα αυτα "κρατήθηκα" καλά (4/6,4/6).

Anna Gerasimou

Θετικά αποτελέσματα ήρθαν και στο διπλό , με την κινέζα παρτενέρ μου,Yi-Miao Zhou. Χάσαμε στον προημιτελίκο από Craybas(usa)/Goerges(ger) no2 στο ταμπλώ σ'ένα ματς που πάλι έλειψε η εμπειρία (6/7,7/6,4/10).Πλέον παίζω συστηματικά διπλό και η κατάταξη μου έχει ανεβεί στα ίδια με αυτή του μονού.

Βρίσκομαι ακόμη στην Pattaya,αύριο αναχωρώ για την Kuala Lumpur της Μαλαισίας για ακόμη ένα WTA $220K,το οποίο προβλέπεται δυσκολότερο,τουλάχιστον από θέμα κατάταξης των αθλητριών,αλλά είμαι έτοιμη και ανυπόμονη να δώσω το 100% μου.

Κάπως έτσι ξεκινάει η επικοινωνία μου με τους φίλους του  tennisnews.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη
Άννα.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots