Η μεγάλη "απόδραση" του Nole στη Ρώμη! (vid)

 
Η μεγάλη "απόδραση" του Nole στη Ρώμη! (vid)
Η μεγάλη "απόδραση" του Nole στη Ρώμη! (vid)
tennisnews team Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 - 21:05

Πέρσι τέτοια εποχή, Novak Djokovic και Juan Martin Del Potro μας χάρισαν μια από τις καλύτερες αναμετρήσεις της χρονιάς. Ο Nole παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και αντιμετώπισε 2 match point στο 2ο σετ, βρήκε για ακόμα μια φορά τον τρόπο να φύγει νικητής από το court, έπειτα από 3 ώρες επικής μάχης.

"Δεν έχασα ποτέ την πίστη μου, ήξερα ότι μπορούσα να επιστρέψω στον αγώνα" είχε δηλώσει ο Novak Djokovic μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία βρέθηκε πίσω με σετ, ενώ αντιμετώπισε και 2 match point στο tie-break του 2ου.

Ο κορυφαίος τενίστας βρήκε τον τρόπο και έφτασε στην σπουδαία ανατροπή απέναντι στον Αργεντινό αντίπαλο του, με τελικό σκορ 4-6, 7-6 (6), 6-4.

Ο αγώνας είχε συνολικά 82 winners - 43 για τον Σέρβο και 39 για τον Del Potro - ξεπερνώντας σε διάρκεια τις 3 ώρες.

Οι μονομαχίες των Djokovic και Del Potro είναι μοναδικές επειδή πρόκειται για 2 παίκτες οι οποίοι ξεχωρίζουν, εκτός από το πλούσιο ταλέντο τους, για το μαχητικό τους πνεύμα και την τρομερή επιμονή τους.

Ο Del Potro απέτυχε να σπάσει το σερί που τρέχει σε βάρος του ο Nole σε χωμάτινες επιφάνειες, γνωρίζοντας την ήττα για 4η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Για την ιστορία ο Djokovic έφτασε έως και τον μεγάλο τελικό όπου ηττήθηκε από τον Rafael Nadal, με 6-0, 4-6, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots