O Bollettieri μιλά στο tennisnews.gr για τι άλλο...τένις!

 
O Bollettieri μιλά στο tennisnews.gr για τι άλλο...τένις!
tennisnews team Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2009 - 14:48

Ο Nick Bollettieri είναι ένας από τους ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο του τένις. Το 1978 ίδρυσε την Nick Bollettieri Tennis στη Florida. Η ακαδημία αυτή ήταν η πρώτη ακαδημία στον κόσμο που πρόσφερε πλήρες πρόγραμμα υψηλής εκπαίδευσης σε αθλητές τένις. Μέσα σε αυτή την ακαδημία δημιουργήθηκαν δέκα αθλητές μέχρι σήμερα που έφτασαν στο ΝΟ 1 στον κόσμο, Agassi, Becker, Courier, Hingis, Jankovic, Rios, Seles, Sharapova και Venus και Serena Williams, αλλά και άλλα μεγάλα ονόματα όπως οι Haas, Kournikova, Arias, Vaidisova και πολλοί άλλοι.


Ο Nick Bollettieri μίλησε στο tennisnews.gr και έκανε τις προβλέψεις του για το Αστραλιανό. Μίλησε για το εάν ο Federer θα ξεπεράσει τον Sampras σε grandslams και ποιός θα μπορούσε να κυριαρχήσει σαν Νο 1 στο μέλλον.

Ο Bollettieri όμως μας μίλησε και για το ελληνικό τένις. Μας είπε για το εάν η Λένα θα μπορέσει να ξανανέβει στο top 20 αλλά έδωσε τις εκτιμήσεις του και τις συμβουλές του για το Μάρκο Παγδατή.


Και τέλος μας έδωσε 5 χρυσές συμβουλές που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλοι οι έλληνες junior παίκτες που θα ήθελαν να γίνουν πρωταθλητές.

Μην χάσετε αύριο στο tennisnews.gr το Nick Bollettieri που μιλάει ανοικτά για όλους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots