Ήττα; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

 
Simona Halep
Simona Halep
tennisnews team Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 - 1:04

Καλημέρα ή τέλος πάντων, αν γυρνάτε από ξενύχτι, καληνύχτα. Στην Αθήνα είναι πέντε το πρωί. Στις ΗΠΑ, στο Μαιάμι είναι μόλις το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Simona Halep και στην Samantha Stosur. 4-6, 7-5, 6-2 είναι το σκoρ που έδωσε στην Halep εισιτήριο για τα προημιτελικά, αλλά όχι μόνο.

Γράφει η φίλη και αναγνώστρια του tennisnews.gr, Dicu Elena Denisa:

Αυτό το σκόρ είναι ανακούφιση, είναι εμπιστοσύνη, είναι επιβεβαίωση και δύναμη. Είχε το σκορ με το μέρος της, αλλά έχασε το πρώτο σετ. Όταν στο δέυτερο σετ η αντίπαλος είχε 5-2, η νίκη έμοιαζε πιο μακριά από το φεγγάρι. Γιατί το φεγγάρι φαινόταν, αλλά η νίκη όχι. Και όμως: Έσωσε το game/set/match point, έβγαλε όλα τα όπλα στην φόρα και το 5-2 έγινε 7-5!

Στο τρίτο σετ, η Stosur, αν και κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει το τένις της, δεν βρήκε λύση, δεν βρήκε ρυθμό, έχασε game χωρίς να πάρει πόντο και άφησε χώρο στην ρουμάνα να πάρει το σετ με 6-2.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Simona πήρε το αίμα της πίσω, αφού στο Roland Garros την Κυριακή κέρδισε, αλλά έχασε την Τρίτη τον αγώνα τον οποίο είχε διακόψει η βροχή.

Πάνω από όλα η Halep κέρδισε τον εαυτό της, της φοβίες και αμφιβολίες, την έλειψη αγώνων και καλών αποτελεσμάτων, την έλειψη προπονήσεων.

Στο κάτω κάτω, όπως λέμε στην γλώσσα της Stosur, "it ain’t over, till is over".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots