Η τσάντα Slinger κάνει Match point, κάνε και εσύ

 
Η τσάντα Slinger κάνει Match point, κάνε και εσύ
tennisnews team Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 - 17:42

H Slinger είναι μια «έξυπνη τσάντα», η οποία δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του τένις να βγουν στο γήπεδο, στο πάρκο ή σε οποιονδήποτε ανοιχτό χώρο για να παίξουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειαστεί να βρουν συμπαίκτη. Η τσάντα Slinger, διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό όπου προσφέρει στον χρήστη ευκολία στη μεταφορά της, μιας και το βάρος είναι μικρό και διαθέτει μεγάλες ρόδες. Επίσης διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους στους οποίους μπορεί κάνεις να τοποθετήσει τη ρακέτα του, και έχει τσέπες για την αποθήκευση πορτοφολιών, κλειδιών, πετσετών και μπουκαλιού νερού.

Η Slinger δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ρυθμίζουν τόσο την ταχύτητα εκτόξευσης όσο και τη συχνότητα των μπαλών. Η σχεδίαση αυτή της επιτρέπει να αντιδρά σαν αντίπαλος αφού μπορεί να αλλάζει συνέχεια το σημείο που στέλνει τη μπάλα, αν αυτό το επιθυμεί ο χρήστης, και διαθέτει διάφορες επιλογές προκείμενου να βοηθήσει το χρήστη να εξασκηθεί σε διαφορετικά χτυπήματα.

Η τσάντα Slinger διαθέτει τηλεχειριστήριο. Το τηλεχειριστήριο ρυθμίζει τόσο την εκτόξευση όσο και τη ταλαντωτή της μπάλας, ενώ μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί  ακόμα και από την άλλη άκρη του γηπέδου. Επίσης η τσάντα αυτή δε χρειάζεται να φορτίζεται κατά τη χρήση μια και διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ποιότητας και διάρκειας 4 ωρών. Το καλώδιο παρακολουθεί τη φόρτιση της τσάντας και, όταν είναι πλήρως φορτισμένη, θα μειώσει αυτόματα το παλμό φόρτισης για να αποφευχθεί τυχόν ζημιά στην μπαταρία.

Τη τσάντα Slinger, θα τη βρείτε διαθέσιμη εδώ. Καθώς και στα καταστήματα λιανικής E-tennis, στο Μαρούσι Ανδ. Παπανδρέου 13, 15122, Αττική και στη Γλυφάδα Λεωφ. Βουλιαγμένης 65Β, 16675, Αττική.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots