tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Η Μαρία Σάκκαρη είναι η πρώτη πρέσβειρα του "Δεσμού" (pics)

E-mail Εκτύπωση

Μαρία Σάκκαρη - ΔΕΣΜΟΣ
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, είναι η πρώτη πρέσβειρα του φιλανθρωπικού σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, που από το 2012 στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, μέσα από πολλές δράσεις και προγράμματα, που μοιράζονται σε συνεργασίες με περισσότερους από 800 οργανισμούς.

Η ανακήρυξη της Μαρίας Σάκκαρη σε πρέσβειρα, την πρώτη του Δεσμού, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον πολυχώρο Myrtillo Cafe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is a good day! Είμαι τόσο περήφανη που γίνομαι και εγω μέλος της οικογένειας του @desmos_non_profit_foundation ως πρέσβης και θα συμβάλλω στην υποστήριξη κοινωνικών φορέων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα με κάθε τρόπο. για την εμπιστοσύνη! Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά. Today is a good day! I am so proud to be part of the @desmos_non_profit_foundation family as their 1st ambassador and I hope to contribute in every way. for your trust! We can accomplish amazing things for Greece when we work together! #HardWork #GiveBack #Transparency #SpreadTheWord #InspireGiving

A post shared by Maria Sakkari (@sakkattack7) on

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Σήμερα στις 27 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε η συνεργασία του ΔΕΣΜΟΥ με τη κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη σε εκδήλωση που έγινε στον πολυχώρο Myrtillo. Η Μαρία Σάκκαρη ως η πρώτη Πρέσβης του Δεσμού θα συμβάλλει με το ήθος της και τις αξίες της στη διάδοση του σημαντικού έργου του.

Ο Δεσμός αποτελεί το πιο αποτελεσματικό και αξιόπιστο συνδετικό κρίκο για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα, γιατί συνδέει κάθε προσφορά από ιδιώτες, εταιρίες, ιδρύματα με διαπιστωμένες, καταγεγραμμένες ανάγκες φορέων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Τύπου καθώς και εργαζόμενοι και εθελοντές του Δεσμού. Ο κύριος Γιάννης Παλαιολόγος, δημοσιογράφος της εφημερίδας “Η Καθημερινή,” συνομίλησε με την κυρία Σάκκαρη για την συνεργασία της με το Δεσμό.

Δήλωση της Μαρίας Σάκκαρη

Πιστεύω πολύ στην αξία της προσφοράς και στη συμμετοχή στα κοινά, γιατί έχουν τη δυναμη να δημιουργήσουν κύματα θετικών αλλαγών για όλους μας. Για το λόγο αυτό, με πολλή χαρά, αποδέχτηκα την πρόταση του Δεσμού να προσφέρω και εγώ με τον δικό μου τρόπο, ως πρώτη Πρέσβης. Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά μου, σκοπεύω να είμαι ενεργά δίπλα στην ομάδα του Δεσμού.

Ταυτίζομαι με τις αξίες του Δεσμού – σκληρή δουλειά, επιμονή, διαφάνεια - και ελπίζω με τη συμμετοχή μου να εμπνεύσω τη νέα γενιά, όπως έχω εμπνευστεί και η ίδια από το όραμα του Δεσμού.

Η προσφορά είναι πολύ σημαντική για μένα και χαίρομαι που έχω βρει τον κατάλληλο σύμμαχο στο Δεσμό: έχω τη δυνατότητα να αναδείξω την αξία της μέσω ενός οργανισμού που γνωρίζω πολύ καλά πως κάθε δωρεά πιάνει τόπο. Ήδη αντλώ δύναμη από το όραμα του Δεσμού, είμαι περήφανη που θα συμμετέχω ενεργά στο έργο του, και τους ευχαριστω για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Δήλωση της Προέδρου του Δεσμού, Αλέξια Κατσαούνη

Ο Δεσμός ξεκίνησε το 2012 μέσα από τον προβληματισμό μιας παρέας 5 νέων γυναικών που θέλησαν παράλληλα με τις επαγγελματικές δραστηριότητες τους, να δημιουργήσουν ένα δίκτυο κοινωνικής προσφοράς. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο Δεσμός μεγάλωσε, άνθισε και κατάφερε πολλά για τα οποία είμαστε πολύ περήφανες. Επιδιώκουμε κάθε δωρεά, σε είδος ή χρήματα, να «πιάνει τόπο» με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, βοηθώντας έτσι ουσιαστικά όσους έχουν ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι με τη Μαρία Σάκκαρη, ως πρώτη Πρέσβη του Δεσμού, θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τις κοινές μας αξίες και να μυήσουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους στην δύναμη της προσφοράς. Την καλωσορίζουμε και την ευχαριστούμε για τον ενθουσιασμό και την αγάπη της.

Λίγα λόγια για το Δεσμό

Μέσα από τη συνεργασία και επικοινωνία με περισσότερους από 800 οργανισμούς, που περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε πολλά άλλα, ορφανοτροφεία, ξενώνες αστέγων, συσσίτια, δημόσια σχολεία, δημόσια νοσοκομεία, γηροκομεία, κοινωνικά παντοπωλεία, δομές υποστήριξης μεταναστών και προσφύγων, ο Δεσμός καταγράφει και επικαιροποιεί συστηματικά ένα ευρύ φάσμα αναγκών και ελλείψεων των φορέων αυτών. Στόχος να "παντρέψει" τις ανάγκες αυτές με εισερχόμενες δωρεές σε είδος ή χρήματα που ο Δεσμός μετατρέπει και παραδίδει σε είδος ή υπηρεσίες. Ένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συνεργασία με το Δεσμό είναι η δυνατότητα επιλογής σκοπού, οργανισμού αλλά και ευάλωτης ομάδας για κάθε δράση, ανεξαρτήτου κλίμακας, με την εγγύηση παράλληλα της απόλυτης διαφάνειας, αξιοπιστίας, αποτελεσματικότητας και λογοδοσίας.

Ο Δεσμός δημιουργεί προγράμματα και δράσεις για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων, αλλά και πλήθους σκοπών και ειδικών ενδιαφερόντων σε τέσσερις πυλώνες: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία, Αντιμετώπιση κρίσεων & Αποκατάσταση.

Ο Δεσμός έχει δημιουργήσει 7€ εκατ. σε αξία για την ελληνική κοινωνία, ενώ, χάρη στην αποτελεσματικότητά του, για κάθε 1€ που δωρίζεται στη λειτουργία του Δεσμού, 9€ επιστρέφουν ως κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα (Deloitte 2018).

Λίγα λόγια για το Myrtillo Cafe:

To Myrtillo Cafe - Πολυχώρος Λόγου / Τέχνης είναι μια ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Ειδικού Σκοπού, καινοτόμος και βραβευμένη διότι το 90% των εργαζομένων της ανήκει στις ευάλωτες ομάδες (νέα άτομα με κώφωση, αυτισμό, κινητικές και μαθησιακές δυσκολίες, κλπ) και επιπλέον είναι μια Αυτοδύναμη και Αυτοσυντηρούμενη εργασιακή και εκπαιδευτική μονάδα!

Μαρία Σάκκαρη - ΔΕΣΜΟΣ

Η Πρόεδρος του ΔΣ του Δεσμού Αλέξια Κατσαούνη παραδίδει συμβολικά δώρα από το Δεσμό στη Μαρία Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη - ΔΕΣΜΟΣ
Η Μαρία Σάκκαρη συμμετέχει σε δράση του Δεσμού για την κάλυψη αναγκών της Κοινωνικής Επιχείρησης Μύρτιλλο Καφέ

Μαρία Σάκκαρη - ΔΕΣΜΟΣ
Από αριστερά Λάρα Σταφυλοπάτη Μέλος του ΔΣ του Δεσμού, Αγγελική Κανελλοπούλου, Μαρία Σάκκαρη, Αλέξια Κατσαούνη Πρόεδρος του ΔΣ του Δεσμού

Μαρία Σάκκαρη - ΔΕΣΜΟΣ
Η Μαρία Σάκκαρη πρώτη Πρέσβης του Δεσμού συνομιλεί με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" Γιάννη Παλαιολόγο

Μαρία Σάκκαρη - ΔΕΣΜΟΣ

Μαρία Σάκκαρη - ΔΕΣΜΟΣ
Η Μαρία Σάκκαρη πρώτη Πρέσβης του Δεσμού με την ομάδα  της Κοινωνικής Επιχείρησης Μύρτιλλο Καφέ

Μαρία Σάκκαρη - ΔΕΣΜΟΣ
Η Μαρία Σάκκαρη πρώτη Πρέσβης του Δεσμού με την ομάδα του Δεσμού και της Κοινωνικής Επιχείρησης Μύρτιλλο Καφέ

Φωτογραφίες: Studio Kominis

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

tennislearning system


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση