Ήττα από Πολωνία και εκτός Παγκοσμίου η Ελλάδα (vid)

 
Ήττα από Πολωνία και εκτός Παγκοσμίου η Ελλάδα (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 - 16:59

Η Εθνική Ελλάδας ήταν πολύ κοντά στο επίπεδο της Πολωνίας, δεν κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη και θα μείνει εκτός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Στους χθεσινούς αγώνες της Ελλάδας με την Πολωνία για την ημιτελική φάση του προκριματικού τουρνουά του BNP Paribas World Team Cup, η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-1 νίκες και αποχαιρέτησε τις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου.

Έγιναν τρια πολύ κλειστά παιχνίδια, με τους Έλληνες πρωταθλητές Γιώργο Λαζαρίδη και Στέφανο Διαμαντή να παλεύουν έως και την τελευταία στιγμή, διεκδικώντας μια μεγάλη πρόκριση.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Γιώργος Λαζαρίδης ηττήθηκε από τον Piotr Jaroszewski, No.77 στον κόσμο και πρώην Νο.14, με 5-7, 4-6.

Στον επόμενο αγώνα ο Στέφανος Διαμαντής, που τώρα έχει πέσει στο Νο.52 του κόσμου αλλά έχει φτάσει και στο Top 20, έκανε σπουδαία εμφάνιση και κέρδισε το Νο.1 της Πολωνίας και Νο.23 στην παγκόσμια κατάταξη, Kamil Fabisiak, με 6-2, 7-6.

Τα πάντα κρίθηκαν στο διπλό, που επίσης ήταν κλειστό ματς, όμως οι δυο Έλληνες παίκτες ηττήθηκαν από τους Πολωνούς με 4-6, 3-6.

Όλοι οι αγώνες της Ελλάδας με την Πολωνία:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots