Μεγάλη νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά για τον Διαμαντή

 
Στέφανος Διαμαντής
Στέφανος Διαμαντής © United Photo Press/Jose Rasquinho
tn team Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 - 8:44

Ο Στέφανος Διαμαντής δείχνει να βρίσκει όλο και περισσότερο τον καλό του εαυτό και απέκλεισε το Νο.3 του ταμπλό και Νο.31 του κόσμου στο Vilamoura Open, για να προκριθεί στην ημιτελική φάση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του wheelchair tennis, έκανε ένα άψογο παιχνίδι απέναντι στον Αυστριακό Martin Legner, που πλέον βρίσκεται στο Νο.31 του κόσμου ενώ παλιότερα είχε φτάσει και στο Νο.3, κερδίζοντάς τον με 6-3, 6-0.

Ήταν η 3η νίκη του στο τουρνουά του Vilamoura της Πορτογαλίας, αφού χθες είχε κερδίσει δυο ακόμα παίκτες. Τον Βραζιλιάνο Gustavo Carneiro Silva, No.6 στο ταμπλό και Νο.38 στον κόσμο, με 3-6, 6-3, 6-1, καθώς και τον Σλοβάκο Marek Gergely, No.49 στον κόσμο, με 6-4, 6-2.

Χθες, μετά την αναμέτρησή του με τον Legner, ο Διαμαντής αγωνίστηκε και στο διπλό, δίνοντας δυο διαδοχικούς αγώνες, μαζί με τον συμπαίκτη του, Γιώργο Λαζαρίδη. Πρώτα οι δυο Έλληνες κέρδισαν τους Γερμανούς Anthony Dittmar και Christoph Wilke με 6-3, 6-3, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκαν σε έναν πολύ κλειστό προημιτελικό από τους Αυστριακούς Legner και Joseph Riegler, με 6-3, 3-6, 6-10.

Σήμερα, στις 13:30 ώρα Ελλάδας, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Carlos Anker, No.7 στο ταμπλό και Νο.39 στην παγκόσμια κατάταξη, για μια θέση στον τελικό του μονού της hardcourt διοργάνωσης του Vilamoura.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots