Με τίτλο επέστρεψε ο Διαμαντής

 
Στέφανος Διαμαντής
Στέφανος Διαμαντής
tennisnews team Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 - 10:18

Στο πρώτο του επίσημο τουρνουά μετά από 1,5 χρόνο και τις 2 εγχειρίσεις που χρειάστηκε να κάνει, ο Στέφανος Διαμαντής κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο μονό.

Ο Διαμαντής αγωνίστηκε στο Civitavecchia της Ρώμης στην Ιταλία, για το χωμάτινο διεθνές τουρνουά της ITF, Citta di Civitavecchia. Εκτός από την εξάμηνη αναστολή όλης της αγωνιστικής δράσης, είχαν προηγηθεί και οι εγχειρήσεις του Έλληνα τενίστα, που τον έκαναν να συμπληρώσει 1,5 χρόνο απουσίας από τα τουρνουά.

Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό, αφού μπήκε με walkover (εις βάρος του Stan Devriese) στα προημιτελικά του μονού και εκεί κέρδισε εύκολα τον Αυστριακό Nico Langmann, με 6-1, 6-1. Στα ημιτελικά έχασε σε ένα πολύ κλειστό ματς από τον Ισπανό Francesc Tur, μετ' έπειτα πρωταθλητή του τουρνουά, με 6-4, 6-3.

Στο διπλό συνεργάστηκε με τον Ισραηλινό Guy Sasson και κατέκτησε τον τίτλο. Στα ημιτελικά κέρδισε τους Carlos Anker και Langmann με 6-3, 6-3 και στον τελικό τους Ισπανούς Tur και Enrique Siscar Meseguer, με 7-6 (6), 6-0.

Επόμενος σταθμός για τον Στέφανο είναι η Αθήνα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο στο ΟΑΚΑ (9-11 Οκτωβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots