Λαζαρίδης: Επιστροφή στους αγώνες τον Σεπτέμβριο

 
Λαζαρίδης: Επιστροφή στους αγώνες τον Σεπτέμβριο
Λαζαρίδης: Επιστροφή στους αγώνες τον Σεπτέμβριο
tennisnews team Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 - 21:00

Ο Γιώργος Λαζαρίδης συνεχίζει την προετοιμασία του για 6η διαδοχική εβδομάδα μετά από την περίοδο του lockdown και, αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση βάσει πλάνου τον Σεπτέμβριο.

Όπως ενημέρωσε με μια νέα δημοσίευσή του στο Facebook, o πρωταθλητής μας στο τένις με αμαξίδιο συνεχίζει για 6η εβδομάδα την προετοιμασία του μετά από την "καραντίνα" και την άδεια χρήσης των αθλητικών χώρων από την κυβέρνηση.

Αυτή την περίοδο, ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ευλυγισίας, φυσικής κατάστασης και τένις, μαζί με τους προπονητές του, Γιάννη Καλυβιώτη, Χάρη Αγγελόπουλο και Χριστίνα Πανταζοπούλου, στην Καλαμάτα.

Αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα και να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του από την επόμενη εβδομάδα, μαζί με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας τένις σε αμαξίδιο, Γιώργο Κόντο.

Τέλος, ενημερώνει πως εφόσον αυτό είναι επιτρεπτό από τις συνθήκες, η μεγάλη του επιστροφή στην αγωνιστική δράση είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο - χωρίς να είναι τίποτα ακόμα ωστόσο σίγουρο. Θυμίζουμε πως ο μεγάλος στόχος για τον Λαζαρίδη, είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που μεταφέρθηκαν στο 2021.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots