Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Λαζαρίδης

 
Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Λαζαρίδης
Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Λαζαρίδης
tennisnews team Παρασκευή, 15 Μαϊος 2020 - 21:16

Μετά από 2 μήνες και κάτι, ο Γιώργος Λαζαρίδης επιστρέφει στις προπονήσεις, με μεγάλο στόχο την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Όπως ενημέρωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook, o πρωταθλητής μας στο τένις με αμαξίδιο έλαβε την άδεια χρήσης αθλητικών χώρων ως αθλητής της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις στην Καλαμάτα, επιστρέφοντας στα γήπεδα μετά από περισσότερο από δυο μήνες. 

"Μετά από 50 ημέρες «καραντίνας» και περισσότερους από 2 μήνες μακριά από τα γήπεδα Τένις, έλαβα άδεια χρήσης αθλητικών χώρων ως αθλητής της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας που διεκδικεί την πρόκριση για τους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο 2021.

Τηρώντας το πρωτόκολλο υγιεινής χρήσης αθλητικών χωρών και πάντα με ατομική ευθύνη στην διάρκεια της «καραντίνας» υπό τις οδηγίες των προπονητών μου προσπάθησα να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση με τρέξιμο και γυμναστική στο σπίτι για ενδυνάμωση.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε και πάλι το Τένις… Με προπονήσεις αρχικά στην Καλαμάτα και σταδιακά και στην Αθήνα.

Κάνουμε τον προγραμματισμό μας «βήμα βήμα» και ανάλογα και με την πορεία της πανδημίας. Ο απώτερος και ο μεγάλος στόχος παραμένι η πρόκριση στους παραολυμπιακούς αγώνες της Ιαπωνίας.

Ευχαριστώ το υφυπουργείο αθλητισμού, την Ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα, τον δήμο Καλαμάτας καθώς και τους προπονητές μου για την πολύτιμη βοήθεια τους όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots