Νικητής στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας ο Λαζαρίδης

 
Νικητής στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας ο Λαζαρίδης
Νικητής στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας ο Λαζαρίδης
tennisnews team Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - 5:43

Ο Γιώργος Λαζαρίδης δεν έφυγε με άδεια χέρια από το Warmbad - Villach της Αυστρίας, καθώς αναδείχθηκε νικητής στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας του Carinthian Open.

Ο Λαζαρίδης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από τον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης της Αυστρίας, που ανήκει στη σειρά ITF Futures Series. Εκεί ηττήθηκε από τον Γερμανό Peter Seidl έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι, με 6-3, 4-6, 6-3, συμμετείχε όμως στη συνέχεια στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας.

Εκεί σημείωσε δυο νίκες χωρίς να χάσει σετ και αναδείχθηκε νικητής. Συγκεκριμένα, κέρδισε τον Αυστριακό Martin Strassnig με 6-0, 6-1 και τον επίσης Αυστριακό Wolfdietrich Fritz, με 6-3, 6-0, για να κερδίσει το ταμπλό αυτό, στο οποίο αγωνίστηκαν 6 παίκτες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε και στα διπλά, μαζί με τον Κροάτη Anto Joskic. Πήραν με walkover την πρόκριση για τα ημιτελικά, εις βάρος των Αυστριακών Herwig Pellosch και Wolfgang Stieg, δεν μπήκαν όμως και στον τελικό, καθώς ηττήθηκαν από τους Ιταλούς Silviu Culea και Ivan Tratter, με 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots