1ος τελικός στη χρονιά για την Παπαμιχαήλ

 
1ος τελικός στη χρονιά για την Παπαμιχαήλ
tn team Κυριακή, 04 Μαϊος 2025 - 1:55

Με νέα σπουδαία εμφάνιση η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έβγαλε νοκ άουτ και την Gergana Topalova, για να προκριθεί στον πρώτο της φετινό τελικό, στο 35άρι τουρνουά του Boca Raton στη Φλόριντα. 

Μετά από 5 ημιτελικούς, ήρθε η ώρα και για τον πρώτο τελικό της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στη φετινή σεζόν στα μονά, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κερδίζει την συμπαίκτριά της στο διπλό, Gergana Topalova, Νο.363 στον κόσμο, με 6-3, 5-7, 6-2. 

Ήταν η πρώτη φορά που έχασε σετ αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά 30.000 δολαρίων του Boca Raton και με διαφορά το πιο δύσκολο τεστ που έδωσε, με το παιχνίδι να κρατάει καθαρά 3 ώρες και 8 λεπτά και τις δυο παίκτριες να μένουν περισσότερες ώρες στις εγκαταστάσεις του Boca Raton, αφού ενδιάμεσα είχαμε και διακοπή λόγω καιρού. 

Η Παπαμιχαήλ, Νο.257 στον κόσμο, παρότι επέστρεψε από το 2-5 στο 2ο σετ και τελικά το έχασε, έμεινε στο ύψος της και αντέδρασε καλά στο 3ο σετ, όπου είχε περισσότερες δυνάμεις από την αντίπαλό της και επικράτησε με 6-2. 

Αύριο θα διεκδικήσει τον 1ο τίτλο της από το 2021 στα μονά και 16ο συνολικά στην καριέρα της, απέναντι στη 18χρονη Αργεντίνα Luisina Giovannini, Νο.368 στον κόσμο. 

Στο μεταξύ, θα παίξει και στον τελικό του διπλού επίσης αύριο, όπου μαζί με την Topalova θα αντιμετωπίσουν τις Ayala Akli και Diae El Jardi.

W35 ITF Boca Raton $30,000
Singles | Doubles | OOP

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots