Εύκολη πρόκριση για την Παπαμιχαήλ

 
Εύκολη πρόκριση για την Παπαμιχαήλ
tn team Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2025 - 23:40

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε μόλις ένα game στην πρεμιέρα της στο τουρνουά 30.000 δολαρίων του Μπουένος Άιρες.

Η Παπαμιχαήλ συνέτριψε την Αργεντίνα Marina Bulbarella με 6-1, 6-0 στην πρεμιέρα της στο W35 τουρνουά της ITF στο Μπουένος Άιρες, για να προκριθεί στη φάση των "16".

Η 31χρονη Ελληνίδα, Νο.283 στον κόσμο και ημιφιναλίστ στο 35άρι τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας του Μπουένος Άιρες, προηγήθηκε με 3-0 νωρίς στο παιχνίδι και μετά το πρώτο κερδισμένο game της Bulbarella, κέρδισε άλλα 9 συνεχόμενα games για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Στον 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Verena Meliss, No.551 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots