Πρωταθλήτρια η Γραμματικοπούλου στην Πορτογαλία

 
Πρωταθλήτρια η Γραμματικοπούλου στην Πορτογαλία
tn team Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 - 21:25

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Montemor-O-Novo της Πορτογαλίας. Αυτός ήταν ο 3ος φετινός τίτλος για την Ελληνίδα τενίστρια.

Ακόμα μια μεγάλη εβδομάδα είχε στα διπλά η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία μαζί με την Ulrikke Eikeri από τη Νορβηγία, κατέκτησαν τον τίτλο στο Montemor Ladies Open της Πορτογαλίας.

Οι δυο αθλήτριες έπαιζαν σε κάθε αγώνα και καλύτερα. Στην πρεμιέρα τους είχαν μια δύσκολη επικράτηση απέναντι στις Freya Christie και Yuriko Lily Miyazaki με 4-6, 6-3, 10-5. Στα προημιτελικά έκαμψαν την αντίσταση των Ingrid Gamarra Martins και Francisca Jorge με 6-1, 3-6, 10-4.

Στα ημιτελικά επιβλήθηκαν των Βρετανίδων Alicia Barnett και Olivia Nicholls με 6-2, 6-4, ενώ σήμερα πήραν μια ακόμα πιο εντυπωσιακή νίκη για τον τελικό, κερδίζοντας τις Γιαπωνέζες Eri Hozumi και Akiko Omae, με 6-1, 6-0.

Ήταν ο 3ος τίτλος στη φετινή χρονιά για τη Βαλεντίνη, που είχε κερδίσει ακόμα δυο τουρνουά 25.000 δολαρίων στα διπλά. Στη Μόσχα με την Anastasia Zakharova και στο Villa Maria μαζί με την Richel Hogenkamp. Συνολικά έφτασε τους 21 τίτλους καριέρας στο ITF Tour στα διπλά - 13 σε διοργανώσεις 25.000 δολαρίων όπου έχει κερδίσει και τους 12 τελευταίους τίτλους της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots