Διπλή νίκη για τη Βαλεντίνη στο Καζάν

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tennisnews team Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 - 21:16

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο Καζάν της Ρωσίας, καθώς πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του μονού και για τα προημιτελικά του διπλού, μέσα σε λίγες ώρες.

Η Βαλεντίνη αγωνίστηκε πρώτα στο μονό, όπου χρειάστηκε μόλις 69 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρωσίδας Anastasia Tikhonova, την οποία κέρδισε εύκολα με 6-2, 6-1.

Λίγες ώρες μετά έκανε την πρεμιέρα της και στο διπλό, όπου συνεργάζεται με τη Ρωσίδα Anastasia Zakharova, με την οποία θυμίζουμε είχε κάνει 2 πολύ καλές εβδομάδες νωρίτερα φέτος στη Ρωσία, κατακτώντας τον τίτλο στο 25άρι της Μόσχας και φτάνοντας ως τον τελικό στο 25άρι του Καζάν.

Σήμερα οι δυο παίκτριες κέρδισαν τις Ρωσίδες Aleksandra Kuznetsova και Elena Pridankina με 6-2, 6-0 σε 62 μόνο λεπτά και πήραν μια εύκολη πρόκριση για τα προημιτελικά.

Αύριο, για το Tatarstan Open των 25.000 δολαρίων που φιλοξενείται σε outdoor σκληρά γήπεδα, η Βαλεντίνη θα αγωνιστεί ξανά δυο φορές. Στις 10:00 το πρωί θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα qualifier Jasmin Jebawy για μια θέση στα προημιτελικά του μονού, ενώ μετά τη μια το μεσημέρι θα παίξει στο διπλό κόντρα στις Ρωσίδες Alina Charaeva και Mariia Tkacheva, για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots