Νίκη για τη Σαπφώ, δεν τα κατάφερε ο Μιχάλης

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tennisnews team Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 - 20:47

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ξεκίνησε με νίκη την προσπάθειά της στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων αυτής της εβδομάδας στην Αττάλεια, δεν κατάφερε να προκριθεί στη 16άδα ο αδερφός της, Μιχάλης Σακελλαρίδης.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία βρίσκεται στο Νο.6 του ταμπλό και στο Νο.649 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, έκανε καλό ξεκίνημα για το τουρνουά αυτής της εβδομάδας και επικράτησε της Ρωσίδας Diana Demidova με 6-3, 6-3.

Αν και κέρδισε τα 3 τελευταία games του 1ου σετ και τα 4 από τα 5 τελευταία games του παιχνιδιού, δεν ήταν εύκολη αναμέτρηση για τη 18χρονη Ελληνίδα, που χρειάστηκε κάτι περισσότερο από 2 ώρες για να κάμψει την αντίσταση της Demidova, σε έναν αγώνα με αρκετά γεμάτα games.

Αύριο, η Σαπφώ θα αντιμετωπίσει τη 19χρονη Τουρκάλα Ilay Yoruk, No.836 στην κατάταξη της WTA, διεκδικώντας μια θέση για τα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων.

Ο αδερφός της Σαπφούς, Μιχάλης Σακελλαρίδης, έκανε μια καλή προσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τη 2η νίκη της καριέρας του σε κυρίως ταμπλό Futures διοργάνωσης. Μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι που πλησίασε τις 2 ώρες σε διάρκεια, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Αργεντινό Mariano Navone με 6-3, 7-6 (5).

Θυμίζουμε πως ο Μιχαλης είχε πάρει την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά, όπου πέτυχε 3 νίκες τις προηγούμενες μέρες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots