2η νίκη σε Futures για την Παύλου

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tn team Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 - 20:33

Η Δήμητρα Παύλου πέτυχε σήμερα τη 2η της νίκη στο επαγγελματικό tour της ITF, κερδίζοντας τη Μάγδα Αδαλόγλου στο Lyttos Beach για το τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου. Στο κυρίως ταμπλό μπήκε η Μάρθα Ματούλα.

Η Παύλου επικράτησε της Αδαλόγλου με 6-2, 6-2 κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα και πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη στο επαγγελματικό tour της ITF και πρώτη για φέτος.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στην Κρήτη, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή παίκτρια, τη 19χρονη Ρωσίδα Darya Astakhova, Νο.3 στο ταμπλό, Νο.8 στην ITF και Νο.514 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Στο κυρίως ταμπλό του μονού γυναικών προκρίθηκε η Μάρθα Ματούλα, η οποία κέρδισε τη Βρετανίδα Eliz Maloney, No.5 στο ταμπλό, με 6-3, 6-0. Ήταν η δεύτερη νίκη για την 24χρονη Ελληνίδα, που κέρδισε χθες και την Ισπανίδα Tanit Lopez Lopez, με 6-1, 6-0.

Στο διπλό των γυναικών, η Παύλου και η Ματούλα αντιμετώπισαν σήμερα τις κορυφαίες του ταμπλό, την Τσέχα Anastasia Detiuc και την Ολλανδέζα Lexie Stevens, από τις οποίες ηττήθηκαν με 6-3, 6-1.

Για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό των ανδρών, ο Αριστοτέλης Θάνος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Γάλλο Martin Breysach, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-3.

Στο διπλό, ο Θάνος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισαν τους Rishab Agarwal και Patrick Foley με 6-7 (5), 6-2, 10-5 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Δεν είχαν την ίδια τύχη οι Γιάννης Κουντουράκης και Βαγγέλης Κυπριώτης, που ηττήθηκαν από τους Ιάπωνες Yuki Mochizuki και Takuto Niki, με 6-2, 6-1.

Αύριο, την πρεμιέρα του θα πραγματοποιήσει στο μονό ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Alec Deckers. Στις γυναίκες, η Μάρθα Ματούλα θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο την Ρουμάνα Simona Ogescu, που επίσης προέρχεται από τα προκριματικά, ενώ στο διπλό οι Χαρά Μεϊδάνη και Κυριακή Μήτσου θα παίξουν με τις Julia Kimmelmann και Anna Popescu, Νο.4 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots