Το πάλεψε η Παύλου, εκτός ο Θάνος

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tn team Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 - 22:32

Πολύ καλή προσπάθεια έκανε η Δήμητρα Παύλου, που αντιμετώπισε την κορυφαία του ταμπλό και Νο.395 στον κόσμο, Anastasia Detiuc, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach. Εκτός κυρίως ταμπλό έμεινε ο Αριστοτέλης Θάνος, που ηττήθηκε στον 3ο του αγώνα στα προκριματικά.

Κάνοντας μια πολύ καλή προσπάθεια και κοιτώντας στα μάτια για όλο το 2ο σετ το Νο.395 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, η Δήμητρα Παύλου δεν κατάφερε τελικά να κάνει την υπέρβαση και ηττήθηκε από την Τσέχα Detiuc με 6-1, 7-6 (3).

Η 17χρονη Δήμητρα, κατάφερε να επιστρέψει από το 6-1, 4-1 και να ισορροπήσει για τα καλά το 2ο σετ, το οποίο έστειλε και στο tie-break. Εκεί ωστόσο η Detiuc ήταν πιο αποτελεσματική και κατάφερε να "σφραγίσει" τη νίκη της και την πρόκριση στη 16άδα.

Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών αγωνίστηκε σήμερα ο Αριστοτέλης Θάνος, που πέτυχε 2 νίκες στο τουρνουά του Ηρακλείου, αλλά ηττήθηκε σήμερα από τον Αργεντινό Lorenzo Joaquin Rodriguez με 6-2, 6-0 και έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό.

Στα διπλά, η Μάρθα Ματούλα και η Σέρβα Tamara Malesevic κέρδισαν τις Βρετανίδες Tanysha Dissanayake και Eliz Maloney με 6-3, 6-3 για να προκριθούν στα προημιτελικά. Δεν τις ακολούθησαν η Δήμητρα Παύλου με τη Μιχαέλα Λάκη, που αντιμετώπισαν τις Melania Delai και Tina Nadine Smith, No.4 στο ταμπλό, γνωρίζοντας την ηττα με 6-2, 6-4.

Στο διπλό των ανδρών, ο Αριστοτέλης Θάνος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν από τους Ιταλούς Mattia Bellucci και Omar Giacalone, με 6-3, 7-5.

Αύριο, την πρεμιέρα τους στο τουρνουά θα πραγματοποιήσουν οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Μάρθα Ματούλα και Μιχαέλα Λάκη. Ο Τσιτσιπάς θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ιάπωνα Yuta Shimizu, No.1 στο ταμπλό και Νο.358 στην κατάταξη της ΑΤΡ. Ο Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον Κινέζο Ze Zhang, No.7 στο ταμπλό και Νο.509 στον κόσμο - άλλοτε και Νο.148. Η Λάκη θα παίξει με την προερχόμενη από τα προκριματικά Ivana Sebestova από την Τσεχία, ενώ η Ματούλα θα αντιμετωπίσει την επίσης qualifier Simona Ogescu από τη Ρουμανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots