Τέλος η Φλόριντα με ψηλά το κεφάλι για τη Δέσποινα

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 - 10:30

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πολύ δυνατό τουρνουά των 100.000 δολαρίων του Bonita Springs με ήττα από την Irina Maria Bara, No.133 στην παγκόσμια κατάταξη, σε έναν αγώνα που στάθηκε αρκετά καλά.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια ήταν σε ανταγωνιστικό επίπεδο και κοίταξε τα μάτια τη Ρουμάνα, Νο.5 στο ταμπλό, στη μεγαλύτερη διάρκεια του 1ου σετ, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 6-3, 6-1 και ολοκλήρωσε την πορεία της με θετικές εντυπώσεις στο Bonita Spring της Φλόριντα.

Στο 1ο σετ, αν και βρέθηκε πίσω με 0-2, η Παπαμιχαήλ ισοφάρισε σε 2-2 και σε 3-3. Αργότερα είχε 11 game points για να προηγηθεί με 4-3, αλλά μετά από ένα απίστευτο και ατελείωτο game, η Ρουμάνα άντεξε και τελικά έκανε και το break, μετά από διπλό λάθος της Ελληνίδας.

Έτσι προηγήθηκε εκείνη με 4-3, ενώ αργότερα έσβησε και διπλό break point από το 4-3, 15-40, για να φτάσει στο 5-3. Όλα αυτά λύγισαν και πνευματικά τη Δέσποινα, που σταμάτησε να είναι ανταγωνιστική από εκείνο το σημείο κι έπειτα, έχασε ξανά το σερβίς της στο 9ο game και στο 2ο σετ πήρε μόνο ένα game, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται έπειτα από 1 ώρα και 95 λεπτά.

Εκτός από τη μάχη της με μια από τις καλύτερες παίκτριες που βρίσκονται στο τουρνουά, η Δέσποινα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και στο ταμπλό των προκριματικών, όπου κέρδισε δυο παίκτριες, επίσης αρκετά δυνατές. Στον πρώτο της αγώνα είχε αποκλείσει την Anna Danilina με 7-5, 6-3, ενώ στον 2ο προκριματικό γύρο κέρδισε την Aleksandra Krunic, άλλοτε Νο.39 στον κόσμο, με 3-6, 7-5, 14-12.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots