Ημιτελικά στο διπλό του Oeiras η Βαλεντίνη

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 22:37

Δυο Ελληνίδες συνεχίζουν στις τελικές φάσεις του πολύ δυνατού τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Oeiras στην Πορτογαλία.

Μετά από την πολύ σπουδαία νίκη και πρόκριση της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στα προημιτελικά του μονού στο Oeiras Ladies Open, τη σκυτάλη πήρε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που πέτυχε 2 νίκες στα διπλά και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση.

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που αγωνίζεται μαζί με τη Ρωσίδα Natela Dzalamidze, κέρδισε πρώτα τις Luca-Reka Jani και Renata Voracova, No.3 ζευγάρι στο ταμπλό, με 5-7, 6-1, 10-7, σε έναν αγώνα που είχε αρχίσει χθες αλλά διακόπηκε στο 1ο σετ εξαιτίας της βροχής.

Η νίκη αυτή έβαλε τη Βαλεντίνη και την Dzalamidze στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν αργότερα τις Elizabet Hamaliy και Ana Filipa Santos, με 6-2, 6-1.

Επομένως, η ελληνική εκπροσώπηση στις τελικές φάσεις της δυνατής διοργάνωσης του Oeiras θα είναι διπλή.

Στις 12:30 ώρα Ελλάδας το Σάββατο, η Γραμματικοπούλου και η Dzalamidze θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στον τελικό της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων, απέναντι στη Λευκορωσίδα Lidziya Marozava και στη Ρουμάνα Cristina-Andreea Mitu, Νο.1 στο ταμπλό.

Λίγο αργότερα, περίπου στις 14:00 ώρα Ελλάδας, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Georgina Garcia-Perez, για την προημιτελική φάση του μονού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots