Ήττα στα τρια σετ για την Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ Φωτογραφία: IG / @omar__erre
tn team Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 - 11:37

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να μπει στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων στην Κόρδοβα της Αργεντινής, γνωρίζοντας την ήττα στα τρια σετ από την Panna Udvardy.

Ακόμα έναν καλό αγώνα στην Αργεντινή πραγματοποίησε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, δεν κατάφερε όμως να πάρει και την πρόκριση για τα προημιτελικά, καθώς ηττήθηκε από την Panna Udvardy με 3-6, 6-2, 2-6, έπειτα από 2 ώρες και 23 λεπτά μάχης.

Μετά την απώλεια του 1ου σετ, η 28χρονη Ελληνίδα ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και έκανε ένα πολύ καλό 2ο σετ, το οποίο κέρδισε με 6-2. Δεν μπόρεσε όμως να συνεχίσει την αντεπίθεση στο 3ο σετ, με την Ουγγαρέζα να κάνει break μετά από ένα κλειστό game, ανοίγοντας το δρόμο για ένα σερί τεσσάρων games που την έβαλαν μπροστά με 4-0. Η Παπαμιχαήλ μείωσε σε 4-2, όμως η Udvardy ολοκλήρωσε το σετ στα 8 games και "σφράγισε" τη νίκη της.

Εκτός από τον καλό της αγώνα με την δυνατή Ουγγαρέζα τενίστρια, η Δέσποινα είχε κάνει έναν ακόμα πολύ καλό αγώνα στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Κόρδοβα, κερδίζοντας για τον 1ο γύρο την Andrea Lazaro Garcia, No.8 στο ταμπλό και Νο.272 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 7-5.

Αυτή ήταν η 3η εβδομάδα της στα δυνατά χωμάτινα Futures της Αργεντινής, μετά από το Μπουένος Άιρες και το Villa Maria, όπου επίσης έπαιξε καλό τένις και έφερε καλά αποτελέσματα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots