2ος συνεχόμενος τελικός για τη Γραμματικοπούλου

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου Φωτογραφία: IG / @omar__erre
tn team Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - 8:59

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου προκρίθηκε στον 2ο διαδοχικό της τελικό στα διπλά σε διοργάνωση 25.000 δολαρίων και θα διεκδικήσει αύριο τον τίτλο στο Blooming Cup του Μπουένος Άιρες, μαζί με την Richel Hogenkamp.

Η Γραμματικοπούλου και η Hogenkamp κέρδισαν τη Βενεζουελανή Andrea Gamiz και την Αργεντινή Guillermina Naya με 6-3, 6-2, για να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του Blooming Cup των 25.000 δολαρίων στο Μπουένος Άιρες.

Η 24χρονη Ελληνίδα και η Ολλανδέζα συμπαίκτριά της, είχαν κερδίσει ακόμα τις Αργεντινές Julieta Lara Estable και Jazmin Ortenzi με 6-4, 6-0, ενώ στα προημιτελικά είχαν περάσει με walkover το εμπόδιο της Βελγίδας Marie Benoit και της Ουκρανής Kateryna Bondarenko.

Ακόμα είναι άγνωστο το ζευγάρι που θα αντιμετωπίσουν στον τελικό της Κυριακής. Εκκρεμεί ακόμα ο προημιτελικός ανάμεσα στις Αργεντινές Victoria Bosio και Maria Lourdes Carle και τις Ισπανίδες Irene Burillo Escorihuela και Nuria Parrizas-Dias, από τον οποίο θα βγει η τελευταία ομάδα των ημιτελικών, που θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Amina Anshba και την Ουγγαρέζα Panna Udvardy.

Για τη Γραμματικοπούλου, θα είναι ο 2ος διαδοχικός τελικός σε διοργάνωση της κατηγορίας 25.000 δολαρίων της ITF, αφού την προηγούμενη εβδομάδα ήταν φιναλίστ στο Καζάν της Ρωσίας, μαζί με τη Ρωσίδα Anastasia Zakharova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots