2η θέση για τη Βαλεντίνη στο Καζάν

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 - 18:12

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η συμπαίκτριά της, Anastasia Zakharova, κατέλαβαν τη 2η θέση στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Καζάν στη Ρωσία. Στα μονά, η Βαλεντίνη ολοκλήρωσε την πορεία της στα προημιτελικά.

Μετά από 7 διαδοχικές νίκες, η Γραμματικοπούλου και η Zakharova δεν κατάφεραν σήμερα να επεκτείνουν το σερί και να κερδίσουν τον 2ο διαδοχικό τίτλο τους, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό του Kazan Kremlin Cup από τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Νορβηγή Ulrikke Eikeri και την Λευκορωσίδα Shalimar Talbi, με 6-4, 6-0.

Η Βαλεντίνη και η Ρωσίδα συμπαίκτριά της, είχαν κατακτήσει την προηγούμενη εβδομάδα το τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Μόσχας, Winter Moscow Open, και αυτή την εβδομάδα αγωνίστηκαν σε ακόμα έναν τελικό διοργάνωσης 25.000 δολαρίων.

Στο μονό του Καζάν, η 24χρονη Ελληνίδα είχε επίσης πολύ καλή παρουσία, αλλά ηττήθηκε σήμερα στα προημιτελικά έπειτα από δυνατή μάχη με τη Ρωσίδα Anastasia Tikhonova, με 6-2, 4-6, 6-4, μετά από 2 ώρες και 22 λεπτά.

Η Βαλεντίνη είχε παίξει με δυο ακόμα παίκτριες από τη Ρωσία τις προηγούμενες ημέρες στην indoor διοργάνωση του Καζάν. Στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει την Daria Mishina με 7-5, 7-5 και στον 2ο γύρο την Sofya Lansere, με 7-5, 6-1.

Επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά για τη Γραμματικοπούλου είναι το 1st Al Habtoor Women's 25K, ακόμα ένα τουρνουά 25.000 δολαρίων, που θα φιλοξενηθεί στο Ντουμπάι την εβδομάδα 29 Μαρτίου - 4 Απριλίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots