5ος ημιτελικός για τη Σακελλαρίδη

 
Η Σακελλαρίδη με την Reasco Gonzalez πριν τον σημερινό αγώνα
Η Σακελλαρίδη με την Reasco Gonzalez πριν τον σημερινό αγώνα
tn team Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 15:10

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έκανε και σήμερα μια άψογη εμφάνιση, για να κερδίσει καθαρά την Reasco Gonzalez και να προκριθεί για 5η φορά στην καριέρα σε ημιτελικό Futures διοργάνωσης της ITF.

H Σακελλαρίδη επιβλήθηκε της Reasco Gonzalez με 6-4, 6-0 σε 1 ώρα και 18 λεπτά, για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον πρώτο της επαγγελματικό τίτλο, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό στο 1ο σετ και η 17χρονη Σαπφώ έμεινε πίσω με 3-4, αλλά τα επόμενα λεπτά κυριάρχησε, κέρδισε 7 games στη σειρά και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Από τα προκριματικά ξεκίνησε την πορεία της αυτή την εβδομάδα η Σαπφώ, η οποία έφτασε ήδη τις 5 συνεχόμενες νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ.

Προκρίθηκε για 5η φορά στην καριέρα της σε ημιτελικό Futures διοργάνωσης και θα διεκδικήσει αύριο την είσοδό της στον 3ο της τελικό, απέναντι στην Ιταλίδα Nuria Brancaccio, που είναι 20 ετών και βρίσκεται στο Νο.752 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και στο Νο.196 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF. Τις προηγούμενες εβδομάδες έπαιξαν άλλες 2 φορές η Σακελλαρίδη με την Brancaccio, έχοντας από μια νίκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots