Φιναλίστ η Ματούλα στο TP / Gardell Open (vid)

 
Μάρθα Ματούλα
Μάρθα Ματούλα Φωτογραφία: Bildbyrån
tn team Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 - 21:36

Η Μάρθα Ματούλα είχε ένα πολύ καλό διήμερο στο TP / Gardell Open και πήρε τη 2η θέση στο σουηδικό τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν πολύ δυνατές παίκτριες.

Ακόμα μια πολύ δυναμική συμμετοχή στο TP / Gardell Open για τη Μάρθα Ματούλα, που πέτυχε συνολικά 3 νίκες το τελευταίο διήμερο στα γήπεδα του RQT Stora Wäsby της Στοκχόλμης και κατέλαβε τη 2η θέση στο τουρνουά.

Στο ξεκίνημά της στο τουρνουά, η Μάρθα κέρδισε την 26χρονη Susanne Celik, που τώρα είναι στο Νο.702 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ έχει φτάσει έως και το Νο.153, με 4-3 (4), 4-1. Στη συνέχεια κέρδισε και την Johanna Strom, μια παίκτρια που επίσης έχει παίξει επαγγελματικά σε επίπεδο Futures, με 4-3, 4-2. Στον τρίτο της αγώνα για τους ομίλους, γνώρισε την ήττα από τη 17χρονη Louise Wikander, No.496 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF στα juniors, με 1-4, 0-4.

Κατέλαβε την 1η θέση στον όμιλό της, κερδίζοντας στην ισοβαθμία την Strom, που επίσης είχε 2 νίκες στη φάση των ομίλων. Όλοι οι αγώνες του round robin έγιναν την Παρασκευή.

Το Σάββατο, η Μάρθα μπήκε δυνατά στη φάση των νοκ άουτ, κερδίζοντας για τα ημιτελικά τη 18χρονη Maria Petrovic, Νο.207 στον κόσμο στα juniors, με 1-4, 4-2, 4-0. Στον τελικό, ηττήθηκε από μια άλλη πολύ νεαρή παίκτρια, τη 16χρονη Tilde Stromquist, Νο.340 στα juniors, με 4-2, 1-4, 2-4.

Όλοι οι αγώνες της τελικής φάσης:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots