3ος σερί προημιτελικός για τη Σακελλαρίδη!

 
H Matilde Paoletti με τη Σαπφώ Σακελλαρίδη
H Matilde Paoletti με τη Σαπφώ Σακελλαρίδη
tennisnews team Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 - 15:51

Ακόμα μια πρόκριση για προημιτελική φάση επαγγελματικής ITF διοργάνωσης πήρε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία κέρδισε χωρίς να κινδυνέψει την Ιταλίδα Matilde Paoletti.

Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της στην Αττάλεια δίνει και αυτή την εβδομάδα η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία απέκλεισε την Matilde Paoletti, No.976 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 6-2.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια ήταν πίσω στο 3-4 του 1ου σετ, όμως κατάφερε να κερδίσει 6 συνεχόμενα games και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, κατακτώντας αυτό το σετ με 6-4 και δημιουργώντας ένα προβάδισμα με 3-0 στο 2ο σετ, στο οποίο δεν επέτρεψε στην επίσης 17χρονη Ιταλίδα να αντιδράσει.

Η Σακελλαρίδη, η οποία χθες κατάφερε να κερδίσει με 6-3, 6-3 τη Βραζιλιάνα Gabriela Ce, No.1 στο ταμπλό και Νο.242 στην παγκόσμια κατάταξη - και μάλιστα για 2η φορά μέσα σε 2 εβδομάδες, προκρίθηκε στον 3ο διαδοχικό της προημιτελικό στα τουρνουά της Αττάλειας.

Αύριο θα αντιμετωπίσει την Sohyun Park από την Κορέα, που είναι 18 ετών, βρίσκεται στο Νο.505 της παγκόσμιας κατάταξης, και σήμερα κέρδισε την Ρωσίδα Vlada Koval, No.5 στο ταμπλό και Νο.413 στον κόσμο, με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots