Ήττα από την Konjuh για τη Βαλεντίνη

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tennisnews team Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - 10:04

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κοίταξε στα μάτια για ένα σετ την Ana Konjuh, πρώην Top 20 παίκτρια της WTA, αλλά δεν απέφυγε την ήττα.

Έναν πολύ δύσκολο αγώνα είχε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στην πρεμιέρα για το τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Andrezieux-Boutheon στη Γαλλία, καθώς αντιμετώπισε μια από τις καλύτερες παίκτες της γενιάς της παγκοσμίως, την Ana Konjuh.

To παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό στο 1ο σετ, όμως η 23χρονη Κροάτισσα κατάφερε να το πάρει στο tie-break και από εκεί και πέρα είχε το πάνω χέρι και έφτασε στη νίκη με 7-6 (3), 6-1 επί της Βαλεντίνης.

Η Konjuh, η οποία κατάφερε να φτάσει στο Νο.20 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA στα 19 της χρόνια, αντιμετώπισε σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να πέσει στο Νο.477. Διεκδικεί από τα προκριματικά την είσοδό της στο δυνατό indoor τουρνουά του Andrezieux-Boutheon και σήμερα θα αντιμετωπίσει για τον τελευταίο προκριματικό γύρο την Urszula Radwanska, μια παίκτρια που επίσης έχει φτάσει πάρα πολύ ψηλά, έως το Νο.29 του κόσμου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots