Ήττα "στα σημεία" για Σακελλαρίδη

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tennisnews team Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - 21:00

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη κοίταξε στα μάτια την Ipek Oz, Νο.4 στο ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας, αλλά ηττήθηκε έπειτα από 2,5 ώρες μάχης και ένα πολύ κλειστό 3ο σετ.

Η 17χρονη Σαπφώ, παρόλο που βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω με σετ πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά της Αττάλειας, μετά από 2 ώρες και 23 λεπτά όμως ηττήθηκε τελικά με 6-1, 1-6, 7-5.

Μπορεί τα πρώτα δυο σετ να κρίθηκαν γρήγορα, στο 3ο σετ όμως και οι δυο παίκτριες έδωσαν πολύ μεγάλη μάχη, με τη Σακελλαρίδη να ανατρέπει το 1-3 και το 2-4 για να περάσει μπροστά με 5-4 σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή και να κερδίσει το επόμενο game, ενώ αργότερα υπέστη και το break από την Τουρκάλα, που κατάφερε να πάρει τα τρια τελευταία games και να κατακτήσει το 3ο σετ στα 12 games, έπειτα από 2 ώρες και 23 λεπτά συνολικού αγώνα.

Η Σακελλαρίδη, η οποία έχει λάβει μέρος μέχρι στιγμής σε 6 τουρνουά στο Club MegaSaray της Αττάλειας τους τελευταίους 2 μήνες, έφτασε μέχρι τη φάση των "16" στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας, χάρη στη νίκη που είχε πετύχει στον 1ο γύρο επί της Βουλγάρας Ani Vangelova, με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots