Νικηφόρο ξεκίνημα για τη Σακελλαρίδη

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη Φωτογραφία: Holger Luhr
tennisnews team Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 - 8:30

Στην Αττάλεια της Τουρκίας βρίσκεται η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία άνοιξε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έχασε μόνο 2 games στην πρεμιέρα της στο χωμάτινο τουρνουά του Club MegaSaray της Αττάλειας, επικρατώντας της Ρωσίδας Anastasiya Apalikhina με 6-0, 6-2.

Ήταν αγώνας για τον 2ο προκριματικό γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων, καθώς η 17χρονη Ελληνίδα μπήκε απευθείας εκεί, με bye. Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, θα αντιμετωπίσει την 27χρονη Τουρκάλα Cemre Anil, Νο.11 στο ταμπλό.

Επίσης θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της και στο διπλό, όπου θα παίξει με τη Ρωσίδα Diana Demidova, ενάντια στις Τουρκάλες Eda Numanoglu και Duru Soke.

Στο πρωτάθλημα της Αττάλειας αγωνίστηκαν και δυο αδέρφια της Σαπφούς, ο 19χρονος Μιχάλης και ο 16χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης. Ο Μιχάλης ηττήθηκε έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς από τον Αμερικανό Elijah Poritzky με 6-4, 7-6 (0), ενώ ο Στέφανος γνώρισε την ήττα από τον Τούροκ Mert Alkaya, Νο.12 στο προκριματικό ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots