Το πάλεψε η Δέσποινα

 
Η Παπαμιχαήλ με την Αιγύπτια τενίστρια Mayar Sherif και τον προπονητή της, Justo Gonzalez Martinez
Η Παπαμιχαήλ με την Αιγύπτια τενίστρια Mayar Sherif και τον προπονητή της, Justo Gonzalez Martinez Φωτογραφία: Instagram (@despipapamichail)
tennisnews team Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 - 18:11

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κοίταξε στα μάτια την Amandine Hesse, Νο.287 της παγκόσμιας κατάταξης και πρώην Νο.154, αλλά μετά από μια μεγάλη μάχη που πλησίασε τις 3 ώρες σε διάρκεια "λύγισε" από τη Γαλλίδα και έμεινε εκτός 16άδας στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Λας Πάλμας.

Μετά από μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση που έφτασε τις 2 ώρες και 41 λεπτά σε διάρκεια, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα από την Amandine Hesse με 3-6, 6-4, 6-3 και έμεινε εκτός 2ου γύρου στο Open Gran Canaria Nosolotenis των 25.000 δολαρίων.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια ήταν καλύτερη από τη Γαλλίδα για ενάμιση περίπου σετ, καθώς κέρδισε 5 games στη σειρά και από το 3-3 βρέθηκε να προηγείται με 6-3, 2-0. Η Hesse πέρασε στην αντεπίθεση κερδίζοντας τα 4 επόμενα games.

Η Δέσποινα ισοφάρισε σε 4-4 και βρέθηκε 2 games μακριά από μια μεγάλη νίκη, όμως η έμπειρη Γαλλίδα κατάφερε να πάρει το κλειστό αυτό σετ και να ξεκινήσει με ψυχολογικό πλεονέκτημα στο αποφασιστικό σετ, όπου προηγήθηκε με 2-0 και δεν κοίταξε πίσω της.

H Παπαμιχαήλ θα παραμείνει στο Λας Πάλμας όπου έχει ανοιχτές υποχρεώσεις, καθώς προκρίθηκε στα προημιτελικά του διπλού, μαζί με τη συμπαίκτρια της, την Ισπανίδα Andrea Lazaro Garcia. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν μάλιστα τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Γαλλίδα Diane Parry και τη Βραζιλιάνα Laura Pigossi, με 7-5, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots