Νέα μεγάλη εμφάνιση από τη Λάκη στο Ηράκλειο

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 - 16:54

Η Μιχαέλα Λάκη πραγματοποίησε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Lyttos Beach και επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Ιταλίδας Verena Meliss, Νο.6 στο ταμπλό, για να προκριθεί στη 16άδα του διεθνούς τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF.

Μόλις δυο εβδομάδες μετά το νικηφόρο ντεμπούτο της στο επαγγελματικό tour της ITF επί της Ιταλίδας Martina Spigarelli, η Μιχαέλα Λάκη κέρδισε ακόμα μια Ιταλίδα παίκτρια σήμερα, τη Verena Meliss, με 7-6, 6-0. Η 23χρονη Meliss, βρίσκεται στο Νο.6 του ταμπλό και στο Νο.510 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει είτε την Τσέχα Darja Vidmanova, είτε τη Βρετανίδα Eliz Maloney.

Στις "16" του τουρνουά προκρίθηκε και η Μάρθα Ματούλα, η οποία κέρδισε τη Ρουμάνα Andreea Velcea με 6-4, 6-7, 6-1. Αύριο, η Μάρθα θα αντιμετωπίσει την Ισραηλινή Nicole Khirin, για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πολύ καλή προσπάθεια πραγματοποίησε και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που είχε όμως εξαιρετικά δύσκολη αποστολή απέναντι στην 30χρονη Alexandra Cadantu, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.261 στην παγκόσμια κατάταξη (άλλοτε και Νο.59 WTA), από την οποία ηττήθηκε με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots