Δεν τα κατάφεραν Ματούλα και Λάκη

 
Μάρθα Ματούλα
Μάρθα Ματούλα Linda Carlsson (@carlsson90)
tennisnews team Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 - 21:01

Μάρθα Ματούλα και Μιχαέλα Λάκη ολοκλήρωσαν σήμερα τις πορείες τους στη 16άδα του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου, παρά τις καλές τους προσπάθειες. 

H Μιχαέλα Λάκη, η οποία χθες πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο επαγγελματικό tour της ITF και κατάφερε να πάρει και την 1η της νίκη, δεν μπόρεσε σήμερα να συνεχίσει την πορεία της στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου, γνωρίζοντας την ήττα από την Ιταλίδα Dalila Spiteri, Νο.600 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-3, 6-3.

Και στα δυο σετ η 23χρονη Ιταλίδα απέκτησε από νωρίς τον έλεγχο και φρόντισε να μην τον χάσει, με τη 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια να καταφέρνει να διατηρηθεί κοντά της, χωρίς όμως να επιστρέφει στο ματς, το οποίο ολοκληρώθηκε σε 1 ώρα και 22 λεπτά.

Στα γήπεδα του Lyttos Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου αγωνίστηκε σήμερα και η Μάρθα Ματούλα, που και εκείνη πραγματοποίησε μια πολύ καλή προσπάθεια, χωρίς όμως να καταφέρει να μπει στην τελική 8άδα του τουρνουά.

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια κοίταξε στα μάτια την Τσέχα Monika Kilnarova, No.5 στο ταμπλό και Νο.504 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αλλά μετά από 2,5 ώρες μάχης υπέστη την ήττα με 6-2, 6-7 (3), 6-3.

Η Ματούλα βρέθηκε πίσω με 2-6, 3-5, πάλεψε όμως σκληρά και κατάφερε να στείλει το 2ο σετ στο tie-break και να το κερδίσει με 7-3. Στο 3ο σετ ωστόσο βρέθηκε πίσω με 3-1 και από τότε δεν κατάφερε να επιστρέψει και να ισοφαρίσει την 21χρονη Τσέχα, που ολοκλήρωσε το ματς στο σερβίς της στο 9ο game.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots