Δεν τα κατάφερε η Κορδολαίμη

 
Δεν τα κατάφερε η Κορδολαίμη
Δεν τα κατάφερε η Κορδολαίμη
tennisnews team Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 - 16:35

Η Ελένη Κορδολαίμη έκανε έναν καλό αγώνα ενάντια στην πολύ δυνατή Georgina Garcia-Perez, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στη φάση των "16" της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων του Hechingen στη Γερμανία. 

Η Κορδολαίμη γνώρισε την ήττα από την 27χρονη Ισπανίδα, Νο. 7 στο ταμπλό και Νο. 236 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-4, 6-3, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία της στο Boso Ladies Open Hechingen στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Θυμίζουμε πως ξεκίνησε από τα προκριματικά τις υποχρεώσεις της στο χωμάτινο τουρνουά των 60.000 δολαρίων της Γερμανίας, όπου απέκλεισε τις Emily Seibold και Karin Kennel χωρίς να χάσει σετ.

Σήμερα, έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια απέναντι στην Garcia-Perez. Επέστρεψε από το 1-5 στο 1ο σετ, στο οποίο μείωσε μέχρι και σε 5-4, αλλά η Ισπανίδα απάντησε με love service game στο 10ο game, για να τελειώσει το σετ με 6-4. 

Στο 2ο σετ, η Κορδολαίμη επέστρεψε από το 0-2 και προηγήθηκε με 3-2, αυτά ομως ήταν τα τελευταία games που κέρδισε στο παιχνίδι, καθώς η Ισπανίδα ανταποκρίθηκε με ένα σερί 4 κερδισμένων games, για να ολοκληρώσει την πρόκρισή της σε 1 ώρα και 35 λεπτά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots