Ευκαιρία για άλλον έναν τίτλο!

 
Ευκαιρία για άλλον έναν τίτλο!
Ευκαιρία για άλλον έναν τίτλο!
tennisnews team Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 - 23:05

Η Ελένη Κορδολαίμη ήταν εξαιρετική στον σημερινό της ημιτελικό με την Mirabelle Njoze, έχασε μόνο 5 games από τη Βρετανίδα, Νο. 3 στο ταμπλό του Futures στο Soho Square, και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh, δημιουργώντας μια καλή ευκαιρία για να κερδίσει τον δεύτερο φετινό της τίτλο.

Η Ελένη Κορδολαίμη δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στη Mirabelle Njoze και την κέρδισε με 6-3, 6-2, σε 1 ώρα και 11 λεπτά.

Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο. 6 στο ταμπλό και Νο. 603 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε 4 συνεχόμενα games στο τέλος του 1ου σετ, για να επιστρέψει από το 2-3 και να το κατακτήσει με 6-3. Άνοιξε με break το 2ο σετ, κάνοντας το 2-0, και μπορεί να ισοφαρίστηκε (2-2), αλλά με ένα νέο σερί 4 διαδοχικών games ολοκλήρωσε τον θρίαμβό της σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Η Κορδολαίμη δεν έχει χάσει ακόμα σετ αυτή την εβδομάδα και ουσιαστικά τα 5 games είναι τα περισσότερα που έχει χάσει σε έναν αγώνα, στη διοργάνωση των 10.000 δολαρίων της Αιγύπτου.

Διανύει ένα φανταστικό τουρνουά και θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον δεύτερο φετινό της τίτλο, δύο εβδομάδες μετά από την κατάκτηση του Futures των 10.000 δολαρίων στην ίδια πόλη, το Sharm El Sheih.

Στον τελικό της Κυριακής, η Ελένη θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Brenda Njuki από τη Σουηδία, Νο. 8 στο ταμπλό και Νο. 750 στην παγκόσμια κατάταξη. Η Νjuki θα διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο σε επαγγελματικό τουρνουά της ITF στα μονά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots