Στα ημιτελικά η Λένα!

 
Στα ημιτελικά η Λένα!
Στα ημιτελικά η Λένα!
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 0:11

Μετά από έναν δυνατό αγώνα που ολοκληρώθηκε στα τρία σετ, η Λένα Δανιηλίδου έκαμψε την αντίσταση της Ιταλίδας Nicole Fossa Huergo, με 6-2, 3-6, 6-2. Για πρώτη φορά η Λένα έδωσε αγώνα τριών σετ στο τουρνουά και πανηγύρισε τη νίκη μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά στο court.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, άλλοτε Νο. 14 στην παγκόσμια κατάταξη, επέστρεψε από το 1-2 στο 1ο σετ και κέρδισε 5 διαδοχικά games, για να το κατακτήσει με 6-2. Προηγήθηκε με 2-0 στο 2ο σετ, ωστόσο η Ιταλίδα qualifier επέστρεψε γρήγορα στο σετ και πήρε τα 6 από τα 7 επόμενα games, για να το πάρει με 6-3.

Η Δανιηλίδου πάντως είχε αρκετές δυνάμεις και ήταν καλύτερη στο καθοριστικό 3ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 3-0 και διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το τέλος, παρά το γεγονός πως η Fossa Huergo είχε μειώσει προσωρινά σε 3-2. Αφού κέρδισε τα τρία τελευταία games στο ματς, η Λένα ολοκλήρωσε τη νίκη της, σε 2 ώρες και 19 λεπτά.

Η Λένα τα πηγαίνει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα στο Schio της Ιταλίας και προκρίθηκε στον πρώτο της ημιτελικό στα μονά διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων από τον περσινό Σεπτέμβριο.

Αύριο θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Lucrezia Stefanini, που είναι μόλις 18 ετών, με φόντο την πρώτη της πρόκριση σε τελικό διοργάνωσης στα μονά, από το 2012! Την τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί σε τελικό, ήταν στη διοργάνωση των 75.000 δολαρίων του Barnstaple στη Μεγάλη Βρετανία το Νοέμβριο του 2012.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots