Δυνατά η Λένα στην Τασκένδη

 
Λένα Δανιηλίδου
Λένα Δανιηλίδου
tennisnews team Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 - 7:01

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Τασκένδη και το Tashkent Open η Λένα Δανιηλίδου, η οποία με πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε το πρώτο της παιχνίδι στην International διοργάνωση του Ουζμπεκιστάν απέναντι στην Monica Puig με 6-4, 6-2. Η Bojana Jovanovski θα είναι η επόμενη αντίπαλος της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, που θα έχει σαφώς δυσκολότερο έργο στον 2ο γύρο.

Η Δανιηλίδου, η οποία αγωνίστηκε πριν λίγες μέρες στο κυρίως ταμπλό του US Open γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Ekaterina Makarova με 6-1, 6-4, αποχώρησε από τη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε την ασιατική της περιοδεία από την Τασκένδη, όπου πέρσι είχε κερδίσει τον σημαντικότερο τίτλο της στα τελευταία χρόνια στα διπλά.

Για τον 1ο γύρο της International διοργάνωσης των 220.000 δολαρίων, η Λένα ήταν εξαιρετική και επιβλήθηκε της Monica Puig από το Πουέρτο Ρίκο με 6-4, 6-2. Στις "16" του τουρνουά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα έχει σαφώς πιο δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Νο6 στο ταμπλό Σέρβα Bojana Jovanovski.

Στα διπλά δυστυχώς το όνειρο της υπεράσπισης του τίτλου της δεν κράτησε αρκετά, αφού μόλις από τον 1ο γύρο η 29χρονη πρωταθλήτριά μας αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η Λένα μοιράστηκε το court με την Τσέχα Eva Birnerova και μαζί ηττήθηκαν από τις Ουκρανές Lyudmyla και Nadiya Kichenok με 6-4, 7-6 (2) έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots