Δυναμική ελληνική παρουσία με 6 Έλληνες στο ITF Masters 200 του Πάντσεβο
Από 6 Έλληνες αθλητές θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο ITF Masters 200 του Πάντσεβο, που θα πραγματοποιηθεί στη σερβική πόλη από τις 28 Νοεμβρίου έως τη 1 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης θα είναι οι Κωστής Μαμάσης, Φίλιππος Άμποτ, Κώστας Πανακάς, Αλέξανδρος Καρακουλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης και Δημήτρης Μανέτας.
Η ελληνική αποστολή θα έχει έντονη και ολοκληρωμένη παρουσία στο νέο Masters 200 του Πάντσεβο στο Βελιγράδι της Σερβίας, καθώς και οι έξι βετεράνοι αθλητές μας βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Το τουρνουά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αθλητών από ολόκληρα τα Βαλκάνια, προσφέροντας πολύτιμες ευκαιρίες διάκρισης και επιβεβαίωσης της προόδου του ελληνικού τένις.
Οι Έλληνες που συμμετέχουν είναι οι Κωστής Μαμάσης (45+), Φίλιππος Άμποτ (45+), Κώστας Πανακάς (55+), Αλέξανδρος Καρακουλάκης (40+), Γιώργος Αθανασιάδης (50+) και Δημήτρης Μανέτας (45+), όλοι με διαφορετικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού και φιλοδοξίες για μια δυνατή πορεία.
Ο Κωστής Μαμάσης μπαίνει στο τουρνουά με στόχο να αξιοποιήσει τα ισχυρά του όπλα, το εξαιρετικό σερβίς και το δυνατό forehand, που αποτελούν τη βάση του επιθετικού του στιλ. Ο Φίλιππος Άμποτ, γνωστός για το σταθερό παιχνίδι από τη βασική γραμμή και το ποιοτικό slice backhand, αναμένεται και αυτός να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στις βαριές χωμάτινες συνθήκες του Πάντσεβο.
Ο Κώστας Πανακάς, ένας από τους πιο έμπειρους της αποστολής, φτάνει στη Σερβία σε καλή κατάσταση και με αυτοπεποίθηση. Η αγωνιστική του σταθερότητα και η εμπειρία του σε διεθνείς διοργανώσεις τον καθιστούν υπολογίσιμο αντίπαλο για κάθε παίκτη στο ταμπλό.
Ο Αλέξανδρος Καρακουλάκης, που προέρχεται από δύο δύσκολα τουρνουά με πρώιμους αποκλεισμούς, στοχεύει να κάνει την επιστροφή του. Το Πάντσεβο αποτελεί για εκείνον μια σημαντική ευκαιρία για επανεκκίνηση και για να δείξει την πραγματική δυναμική του.
Τέλος, ο Γιώργος Αθανασιάδης, γνωστός για το κομψό στυλ παιχνιδιού και τις καθαρές γραμμές στις κινήσεις του, μπαίνει στο ταμπλό με στόχο να αφήσει ισχυρό αποτύπωμα και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.
Με έξι Έλληνες στο κυρίως ταμπλό, η ελληνική παρουσία στο Masters 200 του Πάντσεβο αναμένεται πιο δυνατή από ποτέ, με τους φιλάθλους να παρακολουθούν με ενδιαφέρον κάθε βήμα της ομάδας.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

