Μυτιλήνη: 2η θέση για την Γκλαβά στο μονό
Ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά της ITF στη Μυτιλήνη, με την Αγγελίνα Γκλαβά να παίρνει τη 2η θέση στο μονό των κοριτσιών.
Η Γκλαβά, η οποία είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο διπλό μαζί με τη Διόνη Κουκούλη, έπαιξε και στον τελικό του μονού σήμερα.
Δεν κατάφερε να κερδίσει και αυτόν τον τίτλο, καθώς ηττήθηκε από την πολύ δυνατή Aliaksandra Tryhubkina με 6-2, 6-3.
Έπαιξε ωστόσο στον πρώτο της τελικό στο μονό σε ITF U18 διοργάνωση και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, ολοκληρώνοντας μια συνολικά εξαιρετική εβδομάδα.
Στα αγόρια, νικητής αναδείχθηκε ο Αυστραλός Ryan Bolger, που νίκησε στον τελικό τον Γάλλο Tristan Ducros με 7-6 (10), 6-4.
Θυμίζουμε ότι στο διπλό των αγοριών πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Κωνσταντίνος Μπερνίτσας και Ραφαήλ Γακόπουλος.

