Διπλή επιτυχία για τη Μαργαρίτη στη Λευκωσία
Η Δανάη Μαργαρίτη κατέκτησε δύο πρωτιές στη Λευκωσία και στο τουρνουά της Eurobank Masters Tennis Academy για την Tennis Europe.
Θυμίζουμε πως λόγω των γεγονότων στη Μέση Ανατολή η Tennis Europe έδωσε οδηγία να μετατραπούν τα τουρνουά του μήνα της Κύπρου σε "κλειστά", δηλαδή να έχουν συμμετοχή μόνο αθλητές και αθλήτριες που έχουν κυπριακό διαβατήριο, ή άδεια διαμονής στο νησί.
Παρόλα αυτά ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και η Μαργαρίτη, που έχει αλλάξει την υπηκοότητά της σε κυπριακή, κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια και στα δύο ταμπλό.
Σε έναν ωραίο τελικό στο μονό ανάμεσα στις δύο κορυφαίες του ταμπλό, η Δανάη κέρδισε τη Χρύσα Μάιρα Τιτοπούλου με 6-3, 7-5 και κατέκτησε την πρωτιά.
Πρωτιά και στο διπλό, όπου έπαιξε μαζί με τη Φωτεινή Μαρία Φωτοπούλου, ήταν στο Νο.2 του ταμπλό αυτή τη φορά, αλλά κέρδισαν οι δυο τους τις Θέλμα Χρυσάφη και Τιτοπούλου, Νο.1 στο ταμπλό, με 3-6, 6-2, 10-5.
Στο τουρνουά των αγοριών, ο Γιάννης Λεοντής ήταν φιναλίστ στο μονό, με τον Ουκρανό Marko Kovtunovskyi να παίρνει τη νίκη με 7-6, 6-4 και τον τίτλο. Στο διπλό, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Θεόδωρος Αναστάση και Ανδρέας Φωτιάδης, που κέρδισαν στον τελικό τους Αλέξανδρο Χριστοδούλου και Λεοντή με 6-4, 6-3.
Eurobank Masters Tennis Academy TE U16 G3
Boys Singles | Boys Doubles | Girls Singles | Girls Doubles

