Βολονάκη: Μέχρι τα ημιτελικά του Orange Bowl στη Φλόριντα
Στα ημιτελικά του Orange Bowl ολοκλήρωσε άλλη μια σπουδαία εβδομάδα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών η Κωνσταντίνα Βολονάκη, η οποία γι' άλλη μια φορά βρήκε μπροστά της το εμπόδιο της Ayaka Iwasa.
Η Iwasa είχε κερδίσει την περασμένη εβδομάδα τη Βολονάκη στον τελικό του IMG Academy Championships και την κέρδισε και στον ημιτελικό του Orange Bowl σήμερα, με 6-2, 6-1.
Η πολύ δυνατή Αμερικανίδα τενίστρια, θα διεκδικήσει αύριο το Orange Bowl στα 14άρια, ενάντια στην Isabella Yan.
Η Βολονάκη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της και αυτές τις εκπληκτικές τρεις εβδομάδες που αγωνίστηκε συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ταξίδεψε χάρη στο πρόγραμμα της ITF για Ευρωπαίες αθλήτριες.
Όχι μόνο εκπροσώπησε επάξια τα ελληνικά χρώματα και συγκέντρωσε πολύτιμες εμπειρίες στα δύο πολύ σπουδαία τουρνουά, αλλά ήταν και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα αυτών, με απολογισμό έναν τελικό και έναν ημιτελικό, τουτέστιν 9 νίκες σε 11 αναμετρήσεις.
Αυτή την εβδομάδα για το εμβληματικό Orange Bowl, που είχε σαφώς πιο δύσκολο ταμπλό από το IMG Championships, η Κωνσταντίνα απέκλεισε την Caroline Cox με 6-1, 6-2, την Amy Shen με 6-4, 1-0 (εγκατάλειψη), την Harshitha Thirugnanam με 6-1, 6-3 και τη Νο.3 του ταμπλό, Tanvi Pandey (3-6, 1-0, εγκατάλειψη).
Κλείνει έτσι ιδανικά μια σεζόν που ήταν έτσι κι αλλιώς φανταστική, τη βρίσκει στο Νο.11 στην Ευρώπη στα 14άρια και με πολλές επιτυχίες, μεταξύ άλλων η 2η θέση στο Category 1 τουρνουά του Piestany, η πορεία ως τα ημιτελικά στο Super Category της Βαρκελώνης, καθώς και οι 6 τίτλοι που κέρδισε στα μονά σε διοργανώσεις 14αριών και 16αριών της TE που έγιναν στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

