Junior Masters: Νικητές στα 18άρια Γακόπουλος και Κουμουτσέα
Ο Ραφαήλ Γακόπουλος και η Δήμητρα Κουμουτσέα αναδείχθηκαν νικητές στο Junior Masters 2025, στην κατηγορία των 18 ετών.
Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα ταμπλό των 18αριών αγοριών και κοριτσιών στο Junior Masters 2025, που διεξάγεται στα γήπεδα του Ο.Α. Αθηνών.
Στα αγόρια έως 18 ετών, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Γακόπουλος, από τον Σ.Α. Καστοριάς
Στο τουρνουά συμμετείχαν 4 αθλητές και ο Γακόπουλος ξεχώρισε, αφού τους κέρδισε όλους χωρίς να χάσει σετ, για να πάρει την 1η θέση.
Κέρδισε τον Θάνο Ζαβουργιανό, που πήρε τη 2η θέση, με 6-4, 6-1, τον Σταύρο Ιωαννάτο (3ος) με 6-2, 6-2 και τον Χρήστο Παπαχρήστου (4ος) με 6-0, 6-2.



Στο ταμπλό των κοριτσιών στα 18άρια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Δήμητρα Κουμουτσέα του Ο.Α. Άτλας.
Η Κουμουτσέα πέρασε από τη φάση των ομίλων με τη νίκη της επί της Στελίνας Νούτσου με 6-3, 6-3, καθώς η Ελένη Χατζηαβραάμ δεν αγωνίστηκε.
Στον άλλον όμιλο επίσης είχαμε τις δύο από τις τρεις αθλήτριες, με τη Βάλια Γορανίτη να κερδίζει την Αντωνία Παπαγαπητού με 6-2, 6-1 και να παίρνει την 1η θέση. Δεν αγωνίστηκε η Κατερίνα Ουσταμπασίδου.
Έτσι στον τελικό η Κουμουτσέα αντιμετώπισε τη Γορανίτη και πήρε τη νίκη με 3-6, 7-6 (4), 6-3, σε ένα σπουδαίο ματς με μεγάλη ανατροπή από τη Δήμητρα.
Την 3η θέση πήρε η Παπαγαπητού, η οποία κέρδισε στον μικρό τελικό τη Νούτσου με 6-4, 6-7 (3), 6-2.





Αύριο θα ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες κατηγορίες στο Junior Masters του Ο.Α. Αθηνών, με τους υπόλοιπους τελικούς. Δείτε αναλυτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το πργοραμμα της ημέρας εδώ.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.


