Εντυπωσιακή Κουκούλη στις "16" του World TEC Cup
Η Διόνη Κουκούλη προκρίθηκε στη φάση των "16" στο Super Category τουρνουά World TEC Cup, κάνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το 2 στα 2.
Η Κουκούλη ήταν καταιγιστική και έχασε μόλις 4 games από την Καμερουνέζα Uma Malika Ngo Bogso, την οποία κέρδισε με 6-4, 6-0.
Ζευγάρωσε έτσι τις νίκες της στη Βαρκελώνη και στο TEC Carles Ferrer Salat, αφού είχε αποκλείσει στον 1ο γύρο χθες τη Βουλγάρα Ilina Ilieva (No.21 στην Ευρώπη και Νο.8 στο ταμπλό), με 3-6, 6-2, 6-2.
Στον 3ο γύρο του World TEC Cup, η Κουκούλη, Νο.44 στην Ευρώπη, θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Ando Tiantsoa Ratre (No.50), που απέκλεισε σήμερα τη Νο.11 του ταμπλό και συμπαίκτρια της Κουκούλη στο διπλό, Samiye Idil Ozkeresteci.
Αυτή την ώρα μπήκε στο γήπεδο και η Κωνσταντίνα Βολονάκη, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Βρετανίδα Dasha Jones, διεκδικώντας και εκείνη την πρόκριση στην τελική 16άδα.
Θυμίζουμε πως στη φάση των "16" των αγοριών έχει προκριθεί ήδη ο Ραφαήλ Παγώνης.
World TEC Cup (Super Category U14 TE)
Boys Singles | Girls Singles | Boys Bonus | OOP

