Τίτλος στο διπλό της Λευκωσίας για την Κουκούτση

Η Άρια Κουκούτση αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe που έγινε στη Λευκωσία.
Σε έναν ελληνικό τελικό, η Άρια Κουκούτση και η Valeriia Kaminskaia επικράτησαν της Δανάης Μαργαρίτη και της Roneta Kacinskaite με 6-2, 6-2, κατακτώντας τον τίτλο στο διπλό της Category 3 U16 διοργάνωσης της Tennis Europe, που έγινε στα γήπεδα του Eleon Club της Λευκωσίας.
Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος στην καριέρα της Κουκούτση σε Tennis Europe διοργάνωση, που είχε κατακτήσει πριν δυο εβδομάδες τον 1ο της τίτλο, επίσης στα διπλά, στο Premier Club της Λεμεσού, με την ίδια συμπαίκτρια.
Ελληνικό χρώμα είχε και ο τελικός του μονού των κοριτσιών στο Eleon Club, με τη Δανάη Μαργαρίτη να κερδίζει εκεί τον τίτλο, επικρατώντας της Στελίνας Νούτσου με 6-0, 6-4.
TE U16 Eleon Club G3
Girls Singles | Girls Doubles
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.