Σκόπια: Πάει και για τους δυο τίτλους η Λέκα

 
Η Βένια Λέκα
Η Βένια Λέκα
tn team Παρασκευή, 02 Μαϊος 2025 - 19:00

Η Βένια Λέκα προκρίθηκε στα ημιτελικά του μονού, αλλά και στον τελικό του διπλού, μαζί με την Έμιλυ Πάντου, στο τουρνουά της ITF των Σκοπίων.

Η Λέκα συνεχίζει να διεκδικεί και τα δυο τρόπαια στο J60 τουρνουά της ITF στα Σκόπια, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του JUG Club.

Για τα προημιτελικά του μονού, έκανε νέα εντυπωσιακή εμφάνιση και επιβλήθηκε της Βουλγάρας Eleonora Toneva, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1.

Ήταν η 3η διαδοχική νίκη της απέναντι σε seeded παίκτρια, αφού προηγουμένως στο τουρνουά είχε αποκλείσει τη Νο.9 του ταμπλό Jasmine Maria Stroe και τη Νο.8 Sara Mitevska. Συνολικά ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της στην εβδομάδα.

Στα ημιτελικά αύριο θα αντιμετωπίσει και την κορυφαία του ταμπλό, τη Σλοβάκα Stella Cinkanicova, που βρίσκεται στο Νο.351 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια.

Εκτός ημιτελικών έμεινε η Νεφέλη Φασουλά, η οποία έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στην Andreya Glushkova από τη Βουλγαρία, αλλά την έχασε, με 7-6 (4), 6-3.

Στο διπλό, η Λέκα και η Πάντου κέρδισαν τις Nika Dragicevic και Iva Kovacevic με 6-2, 6-4 και μπήκαν στον τελικό, όπου θα παίξουν αύριο κόντρα στις κορυφαίες του ταμπλό, Cinkanicova και Viktoria Novakova.

J60 ITF Skopje U18
Girls Singles | Girls Doubles | OOP

Tennis shots