Τίτλος για τον Άλκη στη Σερβία

 
Τίτλος για τον Άλκη στη Σερβία
tennisnews team Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 - 12:53

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο του σε διοργάνωση της Tennis Europe για το 2021, αυτή τη φορά στα διπλά, στο τουρνουά του Τσάτσακ της Σερβίας.

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος και ο Σέρβος συμπαίκτης του Filip Djokic, κατέκτησαν την πρωτιά στο Tennis Point Open του Τσάτσακ, διοργάνωση της 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Στον τελικό της διοργάνωσης της Tennis Europe, που φιλοξενήθηκε στα χωμάτινα γήπεδα του Tennis Club Tennis Point, o Άλκης και ο Djokic κέρδισαν τον Βραζιλιάνο Felipe Mamede και τον Πολωνό Hugo Pawel Rytelewski, με 7-5, 1-6, 10-4.

Χρειάστηκαν 4 νίκες για να φτάσουν ως το τρόπαιο οι δυο αθλητές, που κέρδισαν ακόμα τους Ουκρανούς Timur Bibik και Hryhorii Isakov με 6-1, 6-1, τους Ahmed Darmoul (Τυνησία) και τον Sacha Fontanges (Γαλλία) με 6-1, 5-7, 10-5, καθώς και τους Filip Ladman (Τσεχία) και Samuel Sykora (Σλοβακία) με 6-4, 5-7, 11-9.

Ο νεαρός Έλληνας αθλητής της ακαδημίας του Φοίβου Μιχαλόπουλου, έχει κερδίσει ακόμα έναν τίτλο φέτος, το Tirana Open U12 στα Τίρανα της Αλβανίας στα μονά, τουρνουά της 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe. Επίσης ήταν φιναλίστ στο διπλό αυτής της διοργάνωσης, αλλά και στο μονό του Bellevue Cup (Category 2, U12) στο Ούλτσιν του Μαυροβουνίου.

Εκτός από τον Άλκη, στο Τσάτσακ της Σερβίας αγωνίστηκαν αυτή την εβδομάδα και οι Γρηγόρης Παπαϊωάννου και Ραφαήλ Γακόπουλος. Ο Γρηγόρης έφτασε έως τα προημιτελικά του διπλού και τον 2ο γύρο του μονού, ενώ ο Ραφαήλ έως τον 2ο γύρο του διπλού και τον 1ο γύρο του μονού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots